VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nisam znao do danas da je ebrd u vlasnickoj strukturi Viro d.d.

Mislim da ćemo se načekati neko vrijeme do te cijene…

na čemu bazirate to misljenje???
pofuk

765 kn je prosjek od kada je viro na burzi.

UH koliko gorčine u tim riječima od tako profinjene dame.Ljepotice kad ti uđeš cijena će ti biti 500 a ja ću ti od srca ponoviti tvoje riječi———u zadnji tren .Bravo.

nije mi bila namjera vrijeđati. Oprosti sko te pogodilo.
Imam Viro

Čista stotka kolegice ja sam stara bečka škola jako osjetljiva na ljepši spol.Pun sam ko šlep i čekam i na bidu ako se neko predomisli.Prijateljska pusa.

peyo

Dajte to javite ovima u SKDD. Izgleda da ni oni to ne znaju: http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:52:4020710838816178::NO:RP::

dok mi laprdamo..fino čišćenje…

[i]Volatile Ass as an Asset Class[/i][emo_funta][emo_dolar][emo_euro]

Dajte to javite ovima u SKDD. Izgleda da ni oni to ne znaju: http://www.skdd.hr/portal/f?p=100:52:4020710838816178::NO:RP::

[/quote]

..i bolje ako nije, nitko se nije usrećio s njima.

Pokušaj ukrcaja sa plašenjem neodlučnih sa aska nije uspio.Mislim da ćemo sutra nakon dugo dugo vremena igrati igru najbrži prst.Pozitivna blokada u prvoj sekundi i to oko 400 kunića.Fala bogu već smo zaboravili pozitivne blokade.Sretno svima i bidu i asku.Ja čekam ipak malo višu cijenu………

peyo

[/quote]

..i bolje ako nije, nitko se nije usrećio s njima.
[/quote]

kao prvo, ebrd nije u vlasnickoj strukturi. pogrijesio sam. oni su dali kredit za kupnju udjela u županjskoj šećerani. kao drugo, ova/j koja/i sugerira da je prvih 10 dokument iz kojeg se vidi tko je u vlasnickoj strukturi, ima pomanjkanje pameti.

Pokušaj ukrcaja sa plašenjem neodlučnih sa aska nije uspio.Mislim da ćemo sutra nakon dugo dugo vremena igrati igru najbrži prst.Pozitivna blokada u prvoj sekundi i to oko 400 kunića.Fala bogu već smo zaboravili pozitivne blokade.Sretno svima i bidu i asku.Ja čekam ipak malo višu cijenu………

Kolega..

malo manje sanjarit, manje ćete se živcirat…

… kao drugo, ova/j koja/i sugerira da je prvih 10 dokument iz kojeg se vidi tko je u vlasnickoj strukturi, ima pomanjkanje pameti.

Tako je. Top 10 na SKDD-u je ustvari izmišljeni dokument koji nema apsolutno nikakvo značenje. U tom SKDD-u sjede nepotrebno zaposleni ljudi i vrijeme provode izmišljajući nepostojeće investitore i smišljajući koga će staviti gdje u listi Top10 dioničara.

U stvari, to je tek još jedna nepotrebna državna agencija i nadam se da će je zatvoriti jednom kad država odluči stvarno skresati rashode.

New Report

Close