VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Uspio sam malo virnuti da li je onih 600 komada po bidu ili asku

peyo

Pozdrav ljudi,

zna li netko oce li bit dividende i kad?

Ajmo iz pocetka!!!

Ako i bude, onda ne prije druge godine. Nakon godisnjeg izvjesca. Na proljece

Pozdrav ljudi,

zna li netko oce li bit dividende i kad?

Ispunjena moja očekivanja-VIRO je danas najsigurnija dionica na našoj burzi,pogledajte sve ostale-čista pušiona , mi klimamo na 300 do 310 zadnja dva tjedna.Preljetio sam u luka rijeka a ovu nadam se kratkotrajnu krizu na našoj burzi sve raspoloživo na viru.Već sad da ga prodam,grabim veči dio kolača na bilo kojoj dionici danas-u usporedbi koliko su pale u odnosu na VIRU.aLI- ČEKAM PROLJEČE-MOJA OČEKIVANA CIJENA JE IZMEĐU 500 I 600 KN.SRETNO SVIMA.

peyo

Još samo nešto-mislim da će ljudi brzo shvatiti da bacaju lovu na firme koje su izbacile negativne rezultate za tri kvartala i da čim europa ,ameri i ostali krenu malo jače u zeleno Viro kreće i to nagli ukrcaj tako da bi se moje očekivane cijene mogle doseći i prije očekivanog proljeća-možda na objavi godišnjeg izvješća.

peyo

evo ako nije napisano, pošto nisam čitao prošle stranice… viro kao i sladorana plaća 2500 kn po 10 tona šećerne repe (trebala je biti 2300). iako zbog rasta cijene, više ljudi odustaje od sijanja repe ili ju umanjuju… ne znam koliko ovisi direktno viro o sirovinama sa domaćeg tržišta

Znam samo jedno ljudi su prepoznali dobitnog konja,dokaz 12 naloga na bidu 1945 komada,a na asku do blokade pozitivne naravno 20 naloga-,samo 845 komada.Čim se neko prvi zaigra sa Virom debelo po asku Viro leti u nebo.

peyo

bojim se da se to brzo mijenja…
današnji dan je pokazao pravac kud iđemo…
čekati viro na 260 kn…

teško, mirovinci brane 300, a većih prodavača nema.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Možda si u pravu kolega ali ja ga čekam na kupnju na debelo sa svim sam izašao i prebacujem sve na Viru i bilo bi dobro ćoknut ga na 260 ali iako čekam niže od 300 nisam ga dočekao zadnjih tri tjedna.Dosad sve kupljeno po 300 i realno gledajući imam vremena za pričekati ali i novaca za lupanja po asku bez obzira na cijenu.Čekam da vidim kuda će svijet oko nas,ameri, kosooki ,europa …..Prodajni su mi nalozi na od 550 do 600.SRETNO

peyo

Kakvi mirovinci? Mirovinci već nekoliko godina ne kupuju Viro.

bit će prodavatelja sutra…nažalost takav je trend i viro neće ostati imun, koliko god se dobro drži…
ovi nalozi od 500 komada na kupnji brzo će se povući i čekati niže…trenutno je takav sentiment, a ne vidim na obzoru ništa što bi ovaj pad moglo zaustaviti…govorim općenito za sve dionice, ne samo viro…
danas je napravljena dobra priprema za daljnji zaron…mislio bi drugačije da smo vidjeli barem nekakav odbijanac pred kraj trgovanja, ali od toga ništa…
pogledajte ingru, dalekovod, tehniku, brodare redom…tonu sve dublje što se bliži kraj trgovanja…
sutra su definitivno na nižim razinama…

New Report

Close