VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Odlicno izvjesce [thumbsup]

bravo za viro!

Vrijeme za izlazak.
[/quote]
i meni je to palo na pamet [smiley]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Nokla i super 24

Lijepo sam naveo kada sam ušao u viro…po 359 i 360 prije cca mjesec dana
Bez brige, prodat cu kad osjetim da je prešao fer cijenu, bit ce prilike za ovakve razgovore…

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Odlicno izvjesce [thumbsup]

bravo za viro!

Vrijeme za izlazak.
[/quote]

koelga bida ima dovoljno, slobodno izađi a i rado bi jeftinije dokupio
[/quote]

Prodao je

30.04.10. | 14:20 nokla | privatna poruka | dodaj u listu prijatelja 12825 | profil
korisnik od: 22.08.2007.

ocjena poruke

zajednica –
moderatori
-DLKV-R-A
+HT-R-A
-VIRO-R-A

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Nokla i super 24

Lijepo sam naveo kada sam ušao u viro…po 359 i 360 prije cca mjesec dana
Bez brige, prodat cu kad osjetim da je prešao fer cijenu, bit ce prilike za ovakve razgovore…

Bili smo zajedno na bidu.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

bi mogel netko meni objasnit o čem vi to? nekak imam osjećaj da se o meni priča [smiley]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

@DELUX
26.03.2010.
Meni je ostao još nerealiziran nalog na 264,67 x 1 kom

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Francuska zaustavlja hrvatske pregovore zbog kvote za šećer
Autor/izvor: SEEbiz / Novi list
RIJEKA – Situacija s hrvatskim pregovorima s Europskom unijom ponovno se komplicira, ali ne samo zbog poglavlja Pravosuđe i temeljna prava – »poglavlja svih poglavlja« – već i zbog poglavlja o poljoprivredi.
Kako prenosi specijalizirana europska informativna agencija Agence Europe, Francuska je na nedavnom zasjedanju posebnog odbora za poljoprivredu, uz potporu nekolicine članica EU – među kojima su Poljska, Njemačka i Češka – izrazila rezervu prema hrvatskim zahtjevima u sektoru proizvodnje šećera, odnosno utvrđivanja proizvodne kvote koja će biti dodijeljena budućoj članici.

Francuska, naime, inzistira da visina kvote za proizvodnju šećera u Hrvatskoj bude određena na temelju stvarnog stanja na hrvatskom tržištu i prema stvarnoj potrošnji šećera, dok Hrvatska za svoje proizvođače šećera traži privremena izuzeća od primjene europskih pravila, uz određivanje posebnih kvota za uvoz sirovina za proizvodnju šećera.

Sektor šećera spada u posebno osjetljiva područja zajedničke europske poljoprivredne politike. Prije nekoliko godina, u sklopu provedene reforme tog sektora, smanjena je proizvodnja šećera u EU, kako bi se količine šećera na tržištu prilagodile smanjenoj potražnji, zbog čega su neki europski proizvođači šećera morali zatvoriti svoja vrata. Izvještavajući o hrvatskim problemima s EU u poglavlju poljoprivreda, ljubljansko Delo spominje slučaj tvornice šećera u Ormožu, koja je zatvorena 2007. godine, upravo zbog europske restriktivne politike u sektoru šećera.

Dakle, nekoliko europskih zemalja, predvođenih Francuskom – drugoj po veličini članici EU, koja za svoje poljoprivrednike crpi najviše sredstava iz europskih poljoprivrednih fondova – inzistira da Hrvatska, u pogledu restriktivne politike u sektoru proizvodnje šećera, ne smije biti izuzetak.

Francuska ponajprije štiti svoje interese, budući da je ta zemlja po poljoprivredi najjača u EU. Međutim, poljoprivreda je važna i Hrvatskoj, budući da poljoprivredno-prehrambeni sektor sudjeluje u hrvatskom BDP-u s visokih 10 , te s 13,5 posto svih zaposlenih.

Zatvaranje poglavlja poljoprivreda komplicira i velik broj hrvatskih zahtjeva za privremenim izuzećima i prijelaznim razdobljima, kojih je, uključujući i zahtjeve u sektoru proizvodnje šećera, ukupno 39. U Bruxellesu neke od tih zahtjeva smatraju prihvatljivima, poput specifičnog nazivlja hrvatskih proizvoda, dok će zahtjevi kao što su oni vezani za državne potpore, ili pak metodologija izračunavanja poljoprivrednih površina, puno teže dobiti zeleno svjetlo Bruxellesa. Kako se vidi i po tvrdom stavu Francuske, optimizam hrvatskih dužnosnika kada je riječ o zahtjevu da se Hrvatskoj u poljoprivredna područja priznaju i minirane ili minski sumnjive površine, nije opravdan.

Poglavlje o poljoprivredi i u ranijim pregovorima mnogih sadašnjih članica EU pokazalo se najzahtjevnijim poglavljem, pa bi tako moglo biti i u hrvatskom slučaju.

Poglavlje o poljoprivredi obuhvaća veliki broj obvezujućih pravila od kojih su mnoga izravno primjenjiva, piše na internet stranici Delegacije Europske komisije u Hrvatskoj. Ispravna primjena tih pravila i njihova učinkovita provedba i kontrola od strane javne uprave neophodni su za funkcioniranje zajedničke poljoprivredne politike, dok se države članice moraju pridržavati zakonodavstva EU-a o programima izravne potpore poljoprivrednim gospodarstvima.

Pa sto se opet desava s ovom dionicom!???

Ajmo iz pocetka!!!

Događa se sunovrat, u par dan Viro će biti na 250kn!
EU neće dozvoliti Viru traženu proizvodnju, dapače kapaciteti će se "srezati", dakle ne može se proizvoditi više nego kaže EU…. Viro će nastaviti padati, samo taj pad tek dobiva na brzini.
Ne kupovati prije 250-260kn jer postoje i neki stari GAP-ovi…

26.11.2010 - Dan D

Događa se sunovrat, u par dan Viro će biti na 250kn!
EU neće dozvoliti Viru traženu proizvodnju, dapače kapaciteti će se "srezati", dakle ne može se proizvoditi više nego kaže EU…. Viro će nastaviti padati, samo taj pad tek dobiva na brzini.
Ne kupovati prije 250-260kn jer postoje i neki stari GAP-ovi…
[/quote]
splićo- neće to biti za dan-dva ali za jedno dogledno vrjeme od mjesec ili dva -bi se moglo dogodit

Ćao bratanci[cool] .

Sećate me se od proletos kad sam kupovo VIRO po trista i govorio da ću da prodajem po pet stotina? E pa nisam vas izneverio. Eto me nazad. Sa malo više love nego tada razumeš ti. Zaradilo se. VIRO, AIK banka i tako… Ide novi krug sakupljanja blokova što ću da uvaljam po šest stotina ovaj puta najesen. Ja krećem od sutra po trista do trista pedeset i tu ću da vam pravim društvo sledećih par meseci. Neću puno da komentišem, jer mnogo o ovoj fabrici znam, kako stoji sada, kako lepo zarađuje i šta će sve da bude. Jel pošteno? Jašta [thumbsup]

DOĐAVOLA SVE DOĐAVOLA SAMNOM

Slažem se kolega Lacoste, par dana, mislio sam na ovaj val koji naravno može potrajati još xx dana.

26.11.2010 - Dan D

New Report

Close