VIRO se sprema na hlađenje. Sve ovdje govori tomu u prilog. Eh da, 60-min graf, dakle vrlo skoro…
moze target hladjenja?
za mene koji sam VIRO HAPPY CAMPER [sealed] [shocked]
[/quote]
Za sada, najniže do oko 320-330 vjerojatno. Za dalje ćemo vidjeti, treba pratiti. Kad sam gore napisao da se radi o 60-min grafu i da to treba imati na umu, to znači da bi se trebalo realizirati vrlo skoro, ali i da je potrebna potvrda s višim TF. U ovom slučaju i viši TF (dnevni) ukazuje na moguće hlađenje, ali to ne znači da je time dovršen rast. Dnevni i tjedni grafovi imaju još uvijek puno prostora za rast, od 60-min koji se jednostavno ispucao.
p.s. hvala na jedinicama! Nisam drugo ni očekivao. To je sudbina svih koji nastoje biti objektivni na ovom forumiću, da nikad nisu dobrodošli [wink]
Više bih volio argumentiranu raspravu, nego to, ali valjda to tražim na krivom mjestu…
A million dollar question – Da li je visoka cijena šećera (i sirovog i prerađenog) na svjetskim burzama dobra ili loša za Viro? Molim za argumentirane odgovore.
A million dollar question – Da li je visoka cijena šećera (i sirovog i prerađenog) na svjetskim burzama dobra ili loša za Viro? Molim za argumentirane odgovore.
Ovo je pitanje one penny question.
Viro je proizvođač.
A million dollar question – Da li je visoka cijena šećera (i sirovog i prerađenog) na svjetskim burzama dobra ili loša za Viro? Molim za argumentirane odgovore.
ovisi kako upravljaju inputima u proizvodnji i kako će rješavati zalihe
pitanje nije glupo
A million dollar question – Da li je visoka cijena šećera (i sirovog i prerađenog) na svjetskim burzama dobra ili loša za Viro? Molim za argumentirane odgovore.
Ovo je pitanje one penny question.
Viro je proizvođač.
[/quote]
A da? Viro ima svoje njive i svoju proizvodnju šećerne repe?
Da li je šećer koji se jede u Hrvatskoj (svejedno da li od Vira, Osijeka ili Sladorane) napravljen od hrvatske šećerne repe?
A million dollar question – Da li je visoka cijena šećera (i sirovog i prerađenog) na svjetskim burzama dobra ili loša za Viro? Molim za argumentirane odgovore.
Ovo je pitanje one penny question.
Viro je proizvođač.
[/quote]
A da? Viro ima svoje njive i svoju proizvodnju šećerne repe?
Da li je šećer koji se jede u Hrvatskoj (svejedno da li od Vira, Osijeka ili Sladorane) napravljen od hrvatske šećerne repe?
[/quote]
Nema svoje njive ali ima ugovorenu sjetvu sa koperantima koje financira i on i država sa poticajima.
Zasijano je punoooo pa će mo vidjeti radi klime i dr. okolnosti koliki je urod. Nisam baš pretjerano informiran ali biti će toga podosta.
moze target hladjenja?
za mene koji sam VIRO HAPPY CAMPER [sealed] [shocked]
[/quote]
Za sada, najniže do oko 320-330 vjerojatno. Za dalje ćemo vidjeti, treba pratiti. Kad sam gore napisao da se radi o 60-min grafu i da to treba imati na umu, to znači da bi se trebalo realizirati vrlo skoro, ali i da je potrebna potvrda s višim TF. U ovom slučaju i viši TF (dnevni) ukazuje na moguće hlađenje, ali to ne znači da je time dovršen rast. Dnevni i tjedni grafovi imaju još uvijek puno prostora za rast, od 60-min koji se jednostavno ispucao.
p.s. hvala na jedinicama! Nisam drugo ni očekivao. To je sudbina svih koji nastoje biti objektivni na ovom forumiću, da nikad nisu dobrodošli [wink]
Više bih volio argumentiranu raspravu, nego to, ali valjda to tražim na krivom mjestu…
[/quote]
nis od hladjenja kolega ULIX?!
a ja i dalje sretan… [pray]
Moram priznati kako sam danas očekivao "dobitonosnu" rasprodaju. Kao i obično, pokazalo se suprotno…..tko nema sreće sa dionicama, nema ni u ljubavi.