Halal za svašta treba pa moguće i za šećer prem da to još ni sam čuo. U Fr imaš punooooo halal dućana i u njima se prodaje ama baš sve. O halal mesnicama da ti ne pričam, lova do krova.
Sa onim merhaba i ti si na dobrom putu. To ti je turski, a i šešer je turcizam. Slavenska riječ bi bila nešto kao slador.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=b6acda17-35c0-46e0-9bf4-fdf6e934ed16&open=sec
Gotovo jedina dionica s kojom se danas događalo nešto iAnaliza: AZTN "zasladio" dan dioničarima Vira, ostalima gorčinaole zanimljivo je Viro koji je prikupio gotovo 608 tisuća kuna prometa i osvojio 3,64 posto te je jedina dionica među 11 najlikvidnijih koja je uspjela ostvariti rast. Tom šećeranom trgovano je u rasponu od gotovo 21 kune – po cijenama između 328,04 i 349 kuna, a trgovanje je zaključila na 342 kune.
Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja danas je donijela odluku o dopuštenosti koncentracije Vira i Sladorane te ocijenila kako nije riječ o koncentraciji čija će provedba značajno ograničiti tržišno natjecanje na mjerodavnim tržištima. Rastu Vira vjerojatno je pomogla i činjenica da je cijena neobrađenog šećera dosegnula najvišu razinu od ožujka 1981. godine zbog rasta zabrinutosti o sigurnosti ponude.
Čestitam Viri na rastu i prometu zadnjih dana. [thumbsup]
Čestitram kolegama 25% rasta u 10 dana
pazite se dobitonosnih prodaja
Vdkt su tako srušili sa 480 na 440 u par dana…
VIRO se sprema na hlađenje. Sve ovdje govori tomu u prilog. Eh da, 60-min graf, dakle vrlo skoro…
Evo sav se smrzo nakraju!
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=b6acda17-35c0-46e0-9bf4-fdf6e934ed16&open=sec
Gotovo jedina dionica s kojom se danas događalo nešto iAnaliza: AZTN "zasladio" dan dioničarima Vira, ostalima gorčinaole zanimljivo je Viro koji je prikupio gotovo 608 tisuća kuna prometa i osvojio 3,64 posto te je jedina dionica među 11 najlikvidnijih koja je uspjela ostvariti rast. Tom šećeranom trgovano je u rasponu od gotovo 21 kune – po cijenama između 328,04 i 349 kuna, a trgovanje je zaključila na 342 kune.
Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja danas je donijela odluku o dopuštenosti koncentracije Vira i Sladorane te ocijenila kako nije riječ o koncentraciji čija će provedba značajno ograničiti tržišno natjecanje na mjerodavnim tržištima. Rastu Vira vjerojatno je pomogla i činjenica da je cijena neobrađenog šećera dosegnula najvišu razinu od ožujka 1981. godine zbog rasta zabrinutosti o sigurnosti ponude.
Od kada ZSE reagira na ovakve vijesti, to je nešto novo, shvatio bih da je negativna onda me jedan pošten urokanac koji blokira dionicu ne bi iznenadio.
VIRO se sprema na hlađenje. Sve ovdje govori tomu u prilog. Eh da, 60-min graf, dakle vrlo skoro…
moze target hladjenja?
za mene koji sam VIRO HAPPY CAMPER [sealed] [shocked]
Čestitam Viri na rastu i prometu zadnjih dana. [thumbsup]
Čestitam sam sebi na odabiru dobre dionice. [thumbsup]
Čestitam sam sebi na odabiru dobre dionice. [thumbsup]
[/quote]
čestitam ti i ja. [thumbsup]
[/quote]
ja vam cestitam obadvojici,prvom na odabiru dionice drugom na sportskom ponasanju…. [thumbsup]