Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Županja je sad u vlasništvu Vira pa bi se to tako dalo objasniti.
Znam i ja da je u vlasništvu Vira, ali do prije par dana Virovog šećera nije bilo. Koliko ja znam da je Viro davno preuzeo županjsku šećeranu.
Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!
Odlično izvjesce, BRAVO viro!!!!!!
FEDYA = ENTENTINIS= LIZAČ, PARDON BRISAČ PODOVA AZ-A I DINKECOVIH NAOČALA.
izaslo izvjesce kao i sto smo najavili kolega Governer i ja…11 milja dobiti
ajmo VIRO
pogodili ste tocno u milju. nekoliko dana prije javne objave.
Hanfa???
Deca, nemojte se zezati
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep
zaslužila je ova dionica i više.
Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.
Hanfa???
Deca, nemojte se zezati
[/quote]
[lol]
ali smo u dobroj namjeri to podjelili sa sirim pukom
nadam se da smo pomogli
ki bi da bi
izaslo izvjesce kao i sto smo najavili kolega Governer i ja…11 milja dobiti
ajmo VIRO
kolega Johny, ja nisam imao pojma o ovim brojkama, 11 milijuna sam prvi puta čuo od _vas_ i još vas pitao da nam objasnite malo o tome, sve je na topicu. Ne znam zašto me uvlačite u vaše insajdove. Molim vas ne dovodite me u neugodnu situaciju. Ja sam _uvjeren_ da će Viro imati sve bolje rezultate prema kraju godine jer sam proučio poslovanje ove tvrtke i znam što otprilike mogu očekivati. Točne brojke, naravno da ne mogu, tako da me molim vas izuzmete iz ovih podvala.
I'LL BE BACK
Polugodišnja dobit Vira pala 10,62 posto
Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi
Hanfa???
Deca, nemojte se zezati
[/quote]
[lol]
ali smo u dobroj namjeri to podjelili sa sirim pukom
nadam se da smo pomogli
[/quote]
opet ti ponavljam, čovječe skini mi se.
I'LL BE BACK