VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas svi šutimo i na forumu i na burzi po pitanju vire, ipak sam kupio bar onu jednu na 324, čisto da popunim trading monitor. Sad očekujem da još netko odreagira po asku ili bidu.

Kako je majstor pobjegao sa aska u zadnjoj sekundi.
Samo je nagurao onog sa 20. [lol]

who dares, wins

kakvo maestralno snizavanje cijene,na viro-r-a se moze diplomski napisat….

hvala sandy,,,viro mi ide na 250 i prije vrimena,super….

Nema nikakvih prognoza za naredni tjedan, osobno mislim da će VIRO ići preko 350-360.

A zašto bi to tako bilo? Jer se tebi tako snilo? [lol]

Kad smo već kod osobnog, ja ovaj tjedan očekujem VIRO na 300-310 kn
[/quote]
Primjetio sam da VIRO uvijek ima dobru cijenu na kraju kvartala, da li netko uljepšava portfelj ili je to slučajno neznam, pogledaj cijenu VIRO na da 30. 12. zatim na 30. 3.
[/quote]

evo nas kolega glikos na mojoj prognozi [wink]
jest da je danas poteglo malo više prema dolje zbog sanadera, ali sutra se vraća na +300 kn kad ljudi shvate da je odlazak sanadera spas za hrvatsku [thumbsup]

Nema nikakvih prognoza za naredni tjedan, osobno mislim da će VIRO ići preko 350-360.

A zašto bi to tako bilo? Jer se tebi tako snilo? [lol]

Kad smo već kod osobnog, ja ovaj tjedan očekujem VIRO na 300-310 kn
[/quote]
Primjetio sam da VIRO uvijek ima dobru cijenu na kraju kvartala, da li netko uljepšava portfelj ili je to slučajno neznam, pogledaj cijenu VIRO na da 30. 12. zatim na 30. 3.
[/quote]

evo nas kolega glikos na mojoj prognozi [wink]
jest da je danas poteglo malo više prema dolje zbog sanadera, ali sutra se vraća na +300 kn kad ljudi shvate da je odlazak sanadera spas za hrvatsku [thumbsup]
[/quote]
Nisam očekivao Sanaderovu ostavku, danas je Evropa u zelenom, ameri isto, ekonomski podaci i signali sa svjetskih tržišat nisu bili loši i moja prognoza o 7-8% rasta VIRO nije bila ne utemeljena.
Ja sam se na sreću rješio 600 komada vire u svibnju i trenutno imam još 51 dionicu i sada ću ponovo u kupovinu, jer poslije svakog oštrog pada (kao npr početkom prosinca i ožujka VIRO mi uvijek posle donese lijep oporavak i zaradu).

Pogrešno sam prognozirao tjedni target za ovu dionicu na 350 (tada je bila 325-330), sada je bliža 250, ipak bilo bi ljepše je kupiti na 350 i prodati za 420, nego je kupiti na 300 i prodati na 250. Najbolje kupnje su mi kada u udaram po asku, jer to se radi u dobrom sentimentu i druge povlačim za sobom, kupovanje na bidu je često hvatanje padajućih noževa i zna biti vrlo bolno.

prijatelju glikos, kao što vidiš jučer sam tončo rekao da se danas vraćamo +300 kn. nadam se da si iskoristio ujutro paniku i kupio jeftino po 290 kn jer je sutra vjerojatan proboj na kotu 315-320 [smiley]

prijatelju glikos, kao što vidiš jučer sam tončo rekao da se danas vraćamo +300 kn. nadam se da si iskoristio ujutro paniku i kupio jeftino po 290 kn jer je sutra vjerojatan proboj na kotu 315-320 [smiley]

Kolega lasso, nažalost loši smo prognozeri, ja sam prognozirao do kraja tjedna 360 a ti 310 izgleda smo obojica fulali jer bi tjedan mogao završiti na 260.

Pozdrav ulagačima,

Pitanja za promišljanje,sta mislite kakvi ce biti poslovni rezultati za 2Q? Jeli se sta suska? Mislite li da cemo bez obzira na moguce dobre rezultate slijediti downtrend crobija ili ? Kakva su predviđanja za cijenu do kraja 2009? Imam određenu kolicino secerane pa me strah ,ali me i svrbe dokupljivački prsti. [bye]. Dajte malo se raspišite-ovo je molba.

otkad su rezultati bitni? dobro je da te svrbe prsti, pazi samo da ne bi bilo pec-pec

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Kupe se šljive, peće se rakija, troši se šečer a VIRO pada. Tko je tu pijan?

New Report

Close