E Plavi, sad sam se sjetio… kog ti muljaš? prodavo si ti Viro debelo ispod 300 i još se hvalio okolo, a ono zakeljilo na preko 400. I također čekam još niže nego je sadašnja cijena (ako bude). [wink]
Da je meni samo znati gdje pronalaze ove novinare.
Rast cijena, povećana potražnja šećera, a na kraju priče smanjeni prihodi hrvatskih šećerana. I njemu je to izgleda normalna posljedica.
E Plavi, sad sam se sjetio… kog ti muljaš? prodavo si ti Viro debelo ispod 300 i još se hvalio okolo, a ono zakeljilo na preko 400. I također čekam još niže nego je sadašnja cijena (ako bude). [wink]
Ne dragi moj pogledaj kad sam prodao, imaš na temi što smo danas trgovali… po dosta večim cijenama nego sadašnja…ono prije je bilo skračivvanje malo..
Rast cijena, povećana potražnja šećera, a na kraju priče smanjeni prihodi hrvatskih šećerana. I njemu je to izgleda normalna posljedica.
Tomislav Žic nije novinar nego analitičar Ilirike. Bolje "analitičar-priučeni novinar" nego obrnuto.
Naslove kreiraju urednici ne novinari. Naslov se, kao i tekst, odnosi na subjekte iz podnaslova – konditore.
Diskutabilno je zašto se u članku uopće spominje Viro.
danas je na viru bilo tako dosadno da sam ispisao desetak naloga po 30 kom i stalno prestiza nekog s 500 kom pa bi volija znati kome sam dizao zivce,bila je samo zezancija….
Cekaj, on je znalac kao i nasi drugi analiticari?
Tomislav Žic nije novinar nego analitičar Ilirike. Bolje "analitičar-priučeni novinar" nego obrnuto.
Naslove kreiraju urednici ne novinari. Naslov se, kao i tekst, odnosi na subjekte iz podnaslova – konditore.
Diskutabilno je zašto se u članku uopće spominje Viro.
[/quote]
Šećer je ve traženija roba.
Aj lav slatko mućo. [thumbsup]
Nema nikakvih prognoza za naredni tjedan, osobno mislim da će VIRO ići preko 350-360.
A zašto bi to tako bilo? Jer se tebi tako snilo? [lol]
Kad smo već kod osobnog, ja ovaj tjedan očekujem VIRO na 300-310 kn
šta koga briga za sljedeći tjedan kad će za 9 mjeseci, cijena biti duplo veća a ttm PE ispod 10…
A zašto bi to tako bilo? Jer se tebi tako snilo? [lol]
Kad smo već kod osobnog, ja ovaj tjedan očekujem VIRO na 300-310 kn
[/quote]
Primjetio sam da VIRO uvijek ima dobru cijenu na kraju kvartala, da li netko uljepšava portfelj ili je to slučajno neznam, pogledaj cijenu VIRO na da 30. 12. zatim na 30. 3.
šta koga briga za sljedeći tjedan kad će za 9 mjeseci, cijena biti duplo veća a ttm PE ispod 10…
Dobra ti je ta kristalna kugla. Di to ima za kupit? Kod Kineza na Kajzerici?