Nisam trebao puno razmišljati. Cijene šečera rastu a imaju puno dobrih razloga i za daljnji rast pa ću u Viru ostat još bar 2 njena kvartala. [cool]
Ja na svojima više zarađujem trenutno.
NHF [tongue]
[/quote]
ingra u 24 sata preko 20%, jel moguće da nisi u toku?
[/quote]
Kako ti ingra???????????????????????
Kako ti ingra???????????????????????
Prodo danas. Ulaz 57, izlaz 72. očekivao sam više… ako u euforiji nije u stanju probiti prošlodnevni prosjek, onda je to to, barem za sad. Iako se možda varam. možda joj treba duže za akumulaciju.
Viro držim još od 24X, zna Plavi. Jer sa ovim nema zajebancije. On se zahebavao pa je dobio po prstima iako to neće priznat. Ovdje nema trejdera (odnosno ima, al dobiju po prstima), samo velke ribe… jel primjećuješ kako se polako ali sigurno betonira razina po razina? Viro ne raste brzo, nije spektakl, ali je najbolji omjer potencijalnog prinosa u odnosu na rizik. Mirovinska meka, pa znaš i sam…
I fakat ne kužim ekipu kaj trejda sa Virom… pa i sama je uprava rekla da očekuju vrlo dobru godinu po pitanju rezultata jer su odradili setup po planu. To što raspodjeljuju prihode neravnomjerno po kvartalima i Q1 je ispao "loš" nema apsolutnno nikakve veze sa ukupnim godišnjim rezultatima koji će biti u skladu s planiranim- izvrsni[thumbsup]. Kad ekipa za godinu dana bude otkidala na super rezultate Vira, mi ćemo im prodavati po soma kuna [thumbsup]
samo držat [thumbsup]
ni danas nisam uspio kupit po 350, a jucer sam tako malo zakasnio , mogao sam i po 340.
Valjda će nakon 6 uzastopnih dana rasta biti i jedan crveni da upotpunim portfelj i završim sa preslagivanjem jer jedino mi VIRO još fali.
ni danas nisam uspio kupit po 350, a jucer sam tako malo zakasnio , mogao sam i po 340.
Valjda će nakon 6 uzastopnih dana rasta biti i jedan crveni da upotpunim portfelj i završim sa preslagivanjem jer jedino mi VIRO još fali.
ako toliko zelite viro ja cu Vam ga moj cijenjeni i dragi kolega prodati u ponedjeljak jer je meni bitno da su svi zadovoljni
pofuk
doktore Pofuk, vi ste istinski altruist i filantrop
ako toliko zelite viro ja cu Vam ga moj cijenjeni i dragi kolega prodati u ponedjeljak jer je meni bitno da su svi zadovoljni
pofuk
[/quote]
dogovoreno – ali po 350
pofuk
[/quote]
dogovoreno – ali po 350
[/quote]
evo prodat cu ti ih ne zato kaj sam dobar covek nego zato kaj mi nije proso nalog pa ih imam samo 8 kom pa ih zemi
ajmo napraviti sa tih 8 kom blok trnsakciju
pofuk
doktore Pofuk, vi ste istinski altruist i filantrop
pa s obzirom kolko sam zguto love na burzi na trenutke se i ja osecam ko filantrop
bas sam neki dan to reko psihici i pito sam ga da li sam normalan ali kad sam reko njemu kolko sam zguto love one je reko ne sam da nisam normalan nego da sam se i ufuro u ulogu filantropa i da bi mi bilo bolje ako mislim izvuci gace na stapu na burzi da se ufuram u ulogu predatora
pofuk