VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja sam VIRO kupovala po 900 kn i prodavala po 1750 kn (u vremena crob.cca 5.000).Kupila sam je ponovo na 280 kn i ne mislim je prodavati do cca 1200 kn.Ako nisam u pravu molim da me ispravite…

kao i većina; kupovali na IPO u i prodavali oko 1600-1700
i opet ; kupovali oko 210 i čekaju

[pray]

"Pokušaj je prvi korak ka neuspjehu." Homer Simpson Caveat emptor

9. dioničar i dalje dokupljuje:

Važeći podaci za uredovni dan 27.05.2009 .

VIRO TVORNICA ŠEĆERA D.D./REDOVNA DIONICA VIRO-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. EOS-Z D.O.O. 465.483 33,57 Osnovni račun
2. ROBIĆ D.O.O. 449.600 32,42 Osnovni račun
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 68.941 4,97 Skrb. račun
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 42.181 3,04 Skrb. račun
5. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN MIROVINSKO DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM MIROVINSKIM FONDOM D.D. ZA RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 40.969 2,95 Skrb. račun
6. ZADRO MARINKO 34.417 2,48 Osnovni račun
7. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 23.257 1,68 Osnovni račun
8. HPB D.D. 19.517 1,41 Skrb. račun
9. PBZ D.D. 13.812 1,00 Skrb. račun +667
10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 10.033 0,72 Skrb. račun
Ukupno: 84,25

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ja sam VIRO kupovala po 900 kn i prodavala po 1750 kn (u vremena crob.cca 5.000).Kupila sam je ponovo na 280 kn i ne mislim je prodavati do cca 1200 kn.Ako nisam u pravu molim da me ispravite…

Nitko vas kolegice ne ispravlja, ha valjda te u pravu onda. [smiley]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Danas sam uzeo malo ovoga ćećera,imat ce FENOMENALAN 2Q po mojim dostupnim informacijama,mirovinski fondovi ce ga otjerat preko 500 kuna,a tuda su ga najvise i kupovali,uzivajte, a stacu dobijo sam malo svjezeg kesa i kud stacu,kaze mi izvor uzmi ĆEĆERA i pokupi 50% profita,i ja ga danas posluso,a i kad sam malo pogledo stanje secera na svjetskim burzama osto sam iznenadjen potraznjom i cjenom.

Ne boj se. Od svih sirovina šećeru predviđaju najveći porast cijene. Ove godine Indija umjesto da izvozi , mora uvoziti šećer.

http://www.poslovni.hr/117422.aspx

" Vrijednost šećera trebala bi rasti za razliku od prirodnog plina "

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Cijena dionice VIRO se nalazi u tehnički podcijenjenom stanju obzirom na dugogodišnju potporu…i to gadno…zapravo vrlo gadno…do prve linije prijašnje potpore još šest dana jahanja (ili u matematičkom žargonu oko 40%)

Ali šta sad, takva je to sudbina…polako natrag pa kad dogura…

9. dioničar i dalje dokupljuje:

Važeći podaci za uredovni dan 28.05.2009 .

VIRO TVORNICA ŠEĆERA D.D./REDOVNA DIONICA VIRO-R-A

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. EOS-Z D.O.O. 465.483 33,57 Osnovni račun
2. ROBIĆ D.O.O. 449.600 32,42 Osnovni račun
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 68.941 4,97 Skrb. račun
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 42.181 3,04 Skrb. račun
5. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN MIROVINSKO DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM MIROVINSKIM FONDOM D.D. ZA RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 40.969 2,95 Skrb. račun
6. ZADRO MARINKO 34.417 2,48 Osnovni račun
7. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 23.257 1,68 Osnovni račun
8. HPB D.D. 19.591 1,41 Skrb. račun
9. PBZ D.D. 13.917 1,00 Skrb. račun + 105
10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 10.033 0,72 Skrb. račun
Ukupno: 84,26

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Plavi, dok okolo trkeljaš po drugim dionicama, pobježe ti Ingra. Nemoj reći da te nisam upozorio, ja sam već na +20% [bye]

I'LL BE BACK

Plavi, dok okolo trkeljaš po drugim dionicama, pobježe ti Ingra. Nemoj reći da te nisam upozorio, ja sam već na +20% [bye]

Ja na svojima više zarađujem trenutno.
NHF [tongue]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

NHF [tongue]
[/quote]

ingra u 24 sata preko 20%, jel moguće da nisi u toku?

I'LL BE BACK

NHF [tongue]
[/quote]

[/quote]
Pogledaj od sutra pa do 2q,koliko ce narast ingr-r-a,a koliko ce viro-r-a biti,pa onda se javi,ne kazem da nevalja ingra,hocu da kazem da je bolja investicija viro,a cjene secera i ostali sirovina lete u nebo.

Prije toga je čamila i čamila.
Vratit će se ne brini.

NHF [tongue]
[/quote]

[/quote]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Ne brini, vratit će se.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close