Ustvari koja sam ja budala kaj opće to pišem, pa ovo kaj sam napiso je za nekog
nauka doznat…..umjesto da šutim i veselim se dobroj kupnji za par kuna…
Dobro sam reko evo wini se odma gurnuo ispred mene….
Ustvari koja sam ja budala kaj opće to pišem, pa ovo kaj sam napiso je za nekog
nauka doznat…..umjesto da šutim i veselim se dobroj kupnji za par kuna…
Dobro sam reko evo wini se odma gurnuo ispred mene….
[/quote]
uh kolega, nemojte se ljutiti na mene, ovo mi je bio prvi post na temi…
VIRO je nekada bio odlicna firma i odlicna dionica
pa je bio odlicna firma i losa dionica
sada je losa firma i losa dionica
da se razumijemo,
nije viro "losa" firma, ali su u takvom businessu gdje su brazilci glavni, nesto kao nogomet
ovo sto su ulupali novce u sladoranu zupanja je velika greska,
raspitajte se koliko je secerana zatvoreno u EU, pogledajte sto se dogodilo sa seceranama u Sloveniji ,
nadam se da nece biti kapija zatvorena
Vio me ne zanima u ovo vrijeme krize prije nego sto dodje na P/E barem 30, a ne na 400 koliko je sada,
glavu gore kolega, ako kupujete sada, racunajte sa mnom na na p/e oko 40, odnosno 27-30Kn
ja cu biti vama izvor za likvidnost, istina nesto na nizim razinama [thumbsup]
nadam se da nece biti kapija zatvorena
I mi se skupa s njima nadamo! Ili su možda i oni luzeri kao i mi i nisu znali da će se kapija zatvorit?
03. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O…. 66.691 (4,81%)
04. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D… 42.181 (3,04%)
05. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./RAIFFEISEN MIRO… 40.969 (2,95%)
10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBV… 10.033 (0,72%)
VIRO-R-A 250,01 237,00 250,00 275,00 250,01 -10,70% 85.332,06 334
Evo i blokade. Svašta pod Bogom se dešava.
Da. Za ne povjerovati što nam se događa. Otkako sam prije 2-3 tjedna odlučio da ću VIRO ostaviti unucima, a ako bude sreće onda već i djeci, manje se živciram – općenito manje pratim situaciju na burzi. Toplo preporučujem da si iz bookmarks maknete sve stranice vezane uz TK.
Prodavati na ovim razinama je ludost. Kupovati na ovim razinama je samo za hrabre. Ergo treba nam više hrabrih. Takav više nisam – dovoljno sam izgubio, pomirio se sa time i sada čekam bolja vremena. Hoće li to biti dogodine, kada uđemo u EU, kada uđemo u Schengen, kada uđemo u Eurozonu ili kasnije….
Slobodno me popljujte, dajte mi loše ocjene…ako će to pomoći ostalim frustriranim i "učeno/prepametnim" sudionicima ovog foruma samo dajte.
šta se čudite, sve je na nominali i ispod, pa je red i da viro ode ispod nominale kako bi svi bili jednaki..
to vam je 180 kuna..
Izgleda da nam nominala ne gine. Gdje mi bi pamet da kupim prije ove prilike života.
šta se čudite, sve je na nominali i ispod, pa je red i da viro ode ispod nominale kako bi svi bili jednaki..
to vam je 180 kuna..
racunajte da je to dokap. [cry]
a u ipo išlo u 17 sekundi po 365 kuna ukupno 126,5 milja kuna daleke 2005. godine
strava
Izgleda da nam nominala ne gine. Gdje mi bi pamet da kupim prije ove prilike života.
kupio i ja po 350 :).. kad se trezor izmaknuo neočekivano..