VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nejasno mi je zašto su toliko radnici protiv Robića i Zadre,ili su to insinuacije novinara.

i mene bi zanimalo znati detalje toga sukoba, ako netko ima informacije neka podijeli s nama!

Ali znam da to nije nova stvar, da oni (radnici) već godinama iznimno nepodnose (doslovno: mrze) g. Zadru, što im je čovjek skrivio ja zbilja ne znam, i mene bi zanimalo kako čovjek može steći takav imidiž kod mnoštva ljudi odjednom. Stvarno ljudi, što ime je čovjek napravio??

Ak se ne varam radnici imaju valjda računicu da kandit daje 20 kn više a to je na 2000 kom
40 000 kn ….a ostali razlogi su valjda vezani uz te neke sindikalne vrhuške koje kontrolira
pavić i to naravno podmazivanjem ispod stola….

danas -6,78% [huh]

Viro prosviro!
[lol]

danas -6,78% [huh]

Viro prosviro!
[lol]

He, he samo se vi smijte i ne zaboravite kupiti koju dionicu, jer dokapitaliziramteponominali je in u ova vremena prije NG, a gsp Zadro najavljivao je i tu mogućnost [tongue]

NIŠTA MI NEĆE OVI DAN POKVARIT

danas -6,78% [huh]

Viro prosviro!
[lol]

He, he samo se vi smijte i ne zaboravite kupiti koju dionicu, jer dokapitaliziramteponominali je in u ova vremena prije NG, a gsp Zadro najavljivao je i tu mogućnost [tongue]
[/quote]

Meni se čini da će uskoro biti i na burzi po nominali kako je krenulo.

bojim se da sam napravio zaje… što sam kupio ove dionice. Prosjek mi je 980 kn ulaska i trenutno mi ćini 30% portfelja nije da drukam na dolje ali kako mi se čini ode sladorana u Osijek 🙁

EHm hvala na odgvororu za privatizaciju ali sam mislio do kojeg datum/mjeseca onako okvirno je zadnji rok za ovih 38%, sry što sam krivo postavio pitanje

To nije nikakva nova vijest, i prije se znalo da su radnici za Kandit.

To nije nikakva nova vijest, i prije se znalo da su radnici za Kandit.

da ali nebih se ja kladio bas da ce viro to ispustiti iz ruku
pofuk

http://www.vecernji.hr/newsroom/economics/3162391/index.do
evo razloga današnjeg pada

čudni se ovdje sveci slave....

"…a konačnu odluku o prodaji donijet će Vlada."

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

……..kojoj je Viro napravio uslugu plativši neisporučenu sirovinu tako da smiri seljake…

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

da konacno da je neko izdvojio najvazniju recenicu
pofuk

New Report

Close