VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=84022b08-aede-4175-aca8-51a7bced3fd3&open=sec

Ne volim copy-paste nevazne clanke medutim ovo je po meni dosta bitan clanak. Stavio ga na obje teme secerana posto su vjerovatno obje u tom poslu (ima i u beogradskim novinama).

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Nisam baš sigurna da Zadro(nekada dugogodišnji dir. šećerane u Srem. M.) opet ide u Srbiju. Dioničari sa duljim stažom znaju da su imali tamo jednu propalu akviziciju (pobuna naroda i kriminala).

Vaš link

Nisam baš sigurna da Zadro(nekada dugogodišnji dir. šećerane u Srem. M.) opet ide u Srbiju. Dioničari sa duljim stažom znaju da su imali tamo jednu propalu akviziciju (pobuna naroda i kriminala).

Vaš link

Znam za to, medutim i on je poslovni covjek i samim time je svjestan kakvo je to veliko, potencijalno trziste (proslost ne definira buducnost).

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

secerane u srbiji su u jako losoj poziciji..navodno im prijeti zatvaranje…secera za izvoz nemaju, trenutno proizvode samo za vlastite potrebe..u svakom slucaju trebalo bi iskoristiti situaciju tamo kakva je…povecati izvoz prema srbiji, a sirovinu svakako otkupiti u sto vecim kolicinama..samo nemaju je oni dovoljno pa mi nije jasan taj clanak o suradnji…evo dolje link pa pogledajte sto tamo govore..

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/prehrana/ove-godine-bice-proizvedeno-35-odsto-manje-secera,23391.html

OBAMA................SPASITELJ

Jel ima kakvih novih glasina o Coca Coli? Po sadašnjoj cijeni rekao bi da su odustali.

Jel ima kakvih novih glasina o Coca Coli? Po sadašnjoj cijeni rekao bi da su odustali.

A Ddario se više ništa ne hvali.
Dobro me ja navukao sa pričama,ali sreća moja da sam bio iznimno oprezan i izašao na vrijeme, prije objave polugodišnjeg izvješća.
Ipak, vrijeme za viro će doći, pa vrlo vjerovatno kad se stanje stabilizira,opet idemo u shopping.
Nema nikakvih realnih razloga da viro ne ostvaruji bar prošlogodišnju dobit, a pošto je godina iznimno dobra,trebali i rezultati FI Q4 biti takvi, bez obzira na coca-colu.
Inače velike priče mi nikako ne šmekaju,jer to su u većini slučajeva navlakuše da se netko iskrca.(za ddaria nisam siguran da je takav igrač,…ali..ipak,što je preslano ni mački nije drago)
Sve će ipak biti puno jasnije kad se odmrsi klupko oko Sladorane, a do tada pomno će pratiti ovu zanimljivu dionicu,i naravno, koristim samo viro šećer.

(P)ostao san dugoročni dokupljivač

nalog na 816 kn, 2000 kom na kupnji ,
netko pokusava pogurati cijenu ili ima nesto novog ?

najvrednije stvari u životu su besplatne

Ovaj mi dođe ko i onaj na ini sa 5000 kom, samo sad bi ga trebalo popapat pa da vidimo
jel se bude vratio novi.
Nije me impresioniro, nažalost ja i dalje čekam…. sve je to meni još klimavo…

Mislim da će 1000 povući, pa po asku? Šta misliš? [cool]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Skriveni na asku ovaj 19 kom…

[/quote]
ma ne mislim ja vise nista , nema smisla mudrovati zasto i sa kojom svrhom je nalog .
ali kada bi ja kupovao sigurno ne bi stavio ovakav nalog u komadu obzirom na trenutno stanej na tržištu.

najvrednije stvari u životu su besplatne

[/quote]
ma ne mislim ja vise nista , nema smisla mudrovati zasto i sa kojom svrhom je nalog .
ali kada bi ja kupovao sigurno ne bi stavio ovakav nalog u komadu obzirom na trenutno stanej na tržištu.
[/quote]
Slažem se, biće da je to neki luđak [wink]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

New Report

Close