VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na kupnji 2000 kom na 840,00 kn

viro sigurno spada u top zveknuća zse. igh nikad ni 16k nije dosegao, a kamo li 17k, ledo nikad nije dosegao ni 21k, kamo li 22k. viro je automatizmom zveknuo, ali ne pokazuje znakove nikakvog oporavka.
svi su se gotovo oporavili djelimice od 50%tnog pada, no viri baš ne ide. male se zatvaraju, veliki opstaju…

Kolega imate malo krive podatke
ATH Leda je 21.499kn 07.01.2008
ATH IGH 16.349,99 22.10.2007

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

bez brige, taj ne zeli kupiti, daj se naucite više naivni ste ko sobarice [wink]

Viro je definitivno perspektivna firma u ovom padu cjelokuopnog tržišta viro nije pao više od prosjeka tako da je besmisleno govoriti da ga treba zaboraviti. Zašto je pao igh sa skoro 17000 na 7000 kn u jednom trenutku ili ledo s 22000 na cca 9500 da ne nabrajam druge. Ako viro preuzme Sladoranu uz ugovornu proizvodnju za coca colu će biti apsolutni lider u regiji. Obzirom da je situaciju na burzama u totalnoj banani ne bi me čudilo da su dečki iz vira namjerno ugradili unaprijed loše stvari a da će ono što je dobro doći s oporavkom tržišta, u svakom slučaju za sada je sve po planu. Unaprijede znamo svi da će i treći kvartal biti u skladu s prva dva dakle lošiji nego u 2007 , ali budemo vidjeli kad prođe svjetska kriza

viro sigurno spada u top zveknuća zse. igh nikad ni 16k nije dosegao, a kamo li 17k, ledo nikad nije dosegao ni 21k, kamo li 22k. viro je automatizmom zveknuo, ali ne pokazuje znakove nikakvog oporavka.
svi su se gotovo oporavili djelimice od 50%tnog pada, no viri baš ne ide. male se zatvaraju, veliki opstaju…
sladoranu je viro davno prije trebao preuzeti, sad je pomalo kasno, a i uvjeti za prodaju su takvi da su austrijanci, konzum, bubalo i škvadra odustali.
21.8. je deadline ponuda za šećeranu. ako je viro kupi, prosperitet je siguran, ali je to na dugom štapu.
kada će se znati rezultati? zna li netko?

[/quote]
ti si se izgleda tek počeo baviti burzom kad se ne sjećaš da je krajem prošle godine igh bio 16xxx kn skoro 17, a ledo sam ja osobno prodao zA 21000 kn nedavno tako da ne lupetaš ako ne znaš a nemaš pojma slučajno ili namjerno lažeš

Istorija se ponavlja, ali svaki put sve vise kosta..

bez brige, taj ne zeli kupiti, daj se naucite više naivni ste ko sobarice [wink]
[/quote]

Greška sinko taj stoji čitav dan i taj bi kupio, a oni na oko 900 kaj su se pokazali na dve
minute na te si mislio…

da ne zaboravim ledo je dosegnuo maksimalno 21750 kn a to je skoro ono što sam napisao, da ne nabrajam druge koje su redom pale najmanje 50% i ni blizu se nisu oporavile do svog ath

[/quote]

Greška sinko taj stoji čitav dan i taj bi kupio, a oni na oko 900 kaj su se pokazali na dve
minute na te si mislio…
[/quote]
zaboravi!!!

vidim da si iskusan ko mlada prvu bracnu noc, pa da ti pojasnim..da hoce kupiti, stavio bi skrivace, jer bi mu odgovaralo da izgleda šuplja kupnja pa da navuce prodaju, ovo je cisto branjenje cijene, ak ti nedo Bpg krene viro dolje onda ces vidjet jel bu tu stajo taj nalog!

[/quote]

minute na te si mislio…
[/quote]
zaboravi!!!

vidim da si iskusan ko mlada prvu bracnu noc, pa da ti pojasnim..da hoce kupiti, stavio bi skrivace, jer bi mu odgovaralo da izgleda šuplja kupnja pa da navuce prodaju, ovo je cisto branjenje cijene, ak ti nedo Bpg krene viro dolje onda ces vidjet jel bu tu stajo taj nalog!
[/quote]

Bez obzira kaj se on slika ja i dalje čekam da možda još rokne, imam oko 100 transakcija
na viru ove godine….

[/quote]
ti si se izgleda tek počeo baviti burzom kad se ne sjećaš da je krajem prošle godine igh bio 16xxx kn skoro 17, a ledo sam ja osobno prodao zA 21000 kn nedavno tako da ne lupetaš ako ne znaš a nemaš pojma slučajno ili namjerno lažeš
[/quote]

ok, nije tema, ali kad me se već vuče, evo…
nije candle dijagram pa je možda doista u nekim trenucima dosegnuo "skoro" 17k ili dosegnuo 22k.

http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=LEDO-R-A

http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=IGH-R-A

a ako kažeš da si ledo prodao za 21000, a nema razloga da tvrdiš neistinu, svaka čast.
nema razloga za ljutnju…

Ma nel jutim se ali nije baš u redu ako netko tvrdi neistine jer u to se mogu upecati samo oni najneiskusniji koji su odnedavno na burzi a to nije u redeu jer od toga samo oni mogu trpiti štetu a koristi nikakve ni za tebe ni za mene.
Svakako pogledaj cjelodnevne raspone cijena a ne završne ili prosječne jer to nije prava slika.
U svakom slučaju pogledaj cijene svih dionica na ATH krajem prošle godine i sada pa ćeš vidjeti da osim INE niti jedna nije ni blizu svojim donedavnim maksimalnim vrijednostima čak je 40% niža cijena u odnosu na ath dobra obzirom na prosjek pada ukupnog tržišta likvidnih dionica

[/quote]

ok, nije tema, ali kad me se već vuče, evo…
nije candle dijagram pa je možda doista u nekim trenucima dosegnuo "skoro" 17k ili dosegnuo 22k.

http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=LEDO-R-A

http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=IGH-R-A

a ako kažeš da si ledo prodao za 21000, a nema razloga da tvrdiš neistinu, svaka čast.
nema razloga za ljutnju…

[/quote]

[/quote]
[/quote]

da, u pravu si. nedavno sam ušao u trgovinu vrijednosnicama. na sreću, nisam uletio u viro u top cijeni nego još prije, ali nisam ni predaleko. ušao sam kao mali mujo i sad ližem rane. u doba kad sam ušao perspektiva se smiješila, kokakola, proširenje kapaciteta, ok izvješća. viro pao kao i dobar dio dionica. neke nepravedno, a neke… u ovoj uravnilovki, mislim presložiti portfelj.
ako viro ne kupi sladoranu, odoh ja…
zato sam mislio: ako netko zna kad će se znati rezultati.

A čuj to još nitko ne zna čuo si da donedavno Polančec nije želio da država proda svoj dio sladorane to se tek od prije neki dan aktualizira dakle nije bilo ni moguće jer država nije željela prodati svoj dio do nedavno, e sad da li će viro uspjeti ili ne tko zna, u svakom slučaju ne mislim da će viro biti loš bez obzira na to jer je tehnološki, kadrovski i u svakom drugom pogledu apsolutni regionalni lider u ovom poslu, prijetalj s faksa mi je neki dan bio u viru i ostao je fasciniran pogonima i općenito tvornicom u cjelini tako da u dugoročnu perspektivu bar ja ne sumnjam, previše je novca uloženo u razvoj vire a oni koji to rade sasvim sigurno nisu neki mulci.

New Report

Close