VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Eto krenula odmah rasprodaja…

nije bas katastrofalno ako se malo bolje pogleda, ali da je lose, lose je.

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

sta se ovdje desava u firmi, bog zna, nije dobro izvjesce!

hehheh, ne nijee uopce ako cemo se tijesiti .
samo nema koristi od toga

najvrednije stvari u životu su besplatne

ja prodao i ispušio

Good artists copy. Great artists steal.

D) Promj. u zalihama got. proizv. i nedovr. proizv. – 8.120 24.077

Obično firme rade obrnuto, ali u VIRU je uvijek vladala obrnuta logika.

Reko sam da imaju unaprijed izvješće i da spremaju iskrcaj.
Dokupit ću na čim niže i prodajem sve na sredini kad se oporavi.

Ovako treba reći. Dobit je manja nego prošle godine, ali je ipak htjeli to mi priznati ili ne, ostvarena dobit. 12 miliona KN ipak nije mala dobit, pogotovo ne u ovakvoj svjetskoj gospodarskoj krizi.

hehheh, ne nijee uopce ako cemo se tijesiti .
samo nema koristi od toga
[/quote]

a cuj, tko zna procitat FI zna sto sam mislio pod gornjim postom, tko ne zna, njegov problem. a ti se samo sprdaj. nije sve uvijek crno ili bijelo [wink]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Vidi se iz aviona da izvješće nije bajno,međutim mene je zainteresirala jedna rečenica u izvješću kojom obješnjavaju pad dobiti:

Glavni razlozi su smanjena prerada sirovog šećera u usporedbi s prethodnom godinom te je realizacija gotovih proizvoda dijelom ostvarena prodajom trgovačke robe na kojoj su marže znatno niže nego kod vlastitih proizvoda.

E sad ako im prihodi rastu, odnosno potražnje za šećerom ima, možda postoji mogućnost da nisu u stanju prerađivati tolike količine sirovog šećera od trske zgog remonta i ugrađivanja opreme iz Ormoža. Ovo su sve samo moja nagađanja.

nigdar ni bilo da ni nekak bilo

ja prodao i ispušio

Tako skoro ja napravio na kraju prvog kvartala, ali sva sreća što odustao, jer sam kasnije kad je pao na 900 dokupio i onda kad je narastao na preko 1100 prodao i izišao s blagom dobiti.

Neznam koji k..c im treba povećanje kapaciteta kad ovak i onak niš ne proizvode nek
samo preprodajedu.
Pozdravite se sa penzijama ak niste znali mirovinci kupili prošle godine 10% firme po 1300 kn.
I još nekaj ovo bude raj za dignut lovu jer sad je budu srozali onda budu zadnji kvartal prikazali
veliku dobit i ljepo se bu diglo 20-30%, fini extra profit.

New Report

Close