VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja ocekujem solidno izvjesce, sta ste se preplasili

sutra ti je Viro ujutro na otorenju -3%, možemo prokomentirati ujutro… (molba moderatoru da ne obrišete ovaj post, jer je točan navod)

a ste tebi znaci lose

Kad bi trebao izaći polugodišnje izvješće?

ja mislim 30 srpnja. ali reci mi vštimac jesi li uopće pročita izvješće za 1 kvartal i jesi li ga imalo analizira

sutra ti je Viro ujutro na otorenju -3%, možemo prokomentirati ujutro… (molba moderatoru da ne obrišete ovaj post, jer je točan navod)

evo moderator te nije obrisao. mozda bolje da je.

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

ma nerviraju me ti likovi kao sta je ovi stimac a ja mislim da ni jedno izvješće u životu nije vidio.
Niti ne zna kakva je viro firma niti ne zna situaciju na tržištu šećera.
Nije bajna ali nije tako ni katastrofalna.
A viro je dobra firma.

Hm , neznam al jučer se je naglo nasliko ovaj sa 380 kom ko da traži velike kupce za iskrcaj.
Samo više niko ne puši fore da pred izvještaj ulazi jer nikad neznaš ko već ima kakav info i kakva
sranja kuhaju.

Prodaja se samo pojačava a sutra je FI, koji k…c kuhaju opet.
Pa ne misle valjda da će im sad to neko kupovat, bilo je toga previše. Neznam al ne sviđa mi se…

Stavio netko kupovni nalog 700 i kusur komada na 896kn, taman kad sam pomislio da će sad odbijanac, netko mu je iskrcao jedno 500 komada… Lijepo, lijepo… [cool]

Ovaj na prodaji na 900 kn čim se potroši dođe novi od 30 kom, e sad zakaj takav iskrcaj ono
kao neprimjetno a svi vidimo il se samo zabavlja.

izvješće je 31. tj. u četvrtak

nigdar ni bilo da ni nekak bilo

New Report

Close