sumnjam da će se uzlazni trend formirat samo na viru , ipak mislim da bi cijelo tržište trbalo potegnuti prema gore
cekaj malo tek se kuha, nema zurbe i ja se lilalim dal jos da cekam ili je vrag uzeo salu
Čak mi je draže vidit ove po 1 kom nego one stotke jučer na kupnji, onaj sa stotkama je
trendi glumac a ovaj sa 1 komadom je faca…
Pa kaj i 2Q nisu niš proizvodili, neznam al ja se budem počeo rješavat ovoga.
Pun k…c mi je više tih igri idem u neke likvidnije trejdat.
i što kažeš ( kao iskusan trejder ) jel sad vrijeme za kupiti ili prodati…………??
i što kažeš ( kao iskusan trejder ) jel sad vrijeme za kupiti ili prodati…………??
Za mene jer ih već imam držat, ak još rukne kupovat.
Za sada ne, hodamo po nekom rubu al veće šanse dajem za neki mali rast.
Mala je likvidnost pa je dosta specifična situacija.
Čak mi je draže vidit ove po 1 kom nego one stotke jučer na kupnji, onaj sa stotkama je
Prvo, nisu samo stotke, iza stotki je uvijek još 500 kom, tako da su tisućice u igri. Kada ti je ovaj sa 1 kom. "trendi" onda uživaj, baš kao i ja trenutno na moru. Objasnio sam ti na jednom postu zašto to radim, ali pošto još imaš dudu, nije ni čudno da me nisi shvatio. Kuchilo (Sančo) me jako dobro razumije (dizali smo inu zajedno, on drukanjem ja novcima) E da vidimo gdje će sutra Viro, bez mene i sa slabašnim bidom. (možda se Sanči i posreči)
Prvo, nisu samo stotke, iza stotki je uvijek još 500 kom, tako da su tisućice u igri. Kada ti je ovaj sa 1 kom. "trendi" onda uživaj, baš kao i ja trenutno na moru. Objasnio sam ti na jednom postu zašto to radim, ali pošto još imaš dudu, nije ni čudno da me nisi shvatio. Kuchilo (Sančo) me jako dobro razumije (dizali smo inu zajedno, on drukanjem ja novcima) E da vidimo gdje će sutra Viro, bez mene i sa slabašnim bidom. (možda se Sanči i posreči)
[/quote]
Ako je to tvoj pokušaj da se digne cjena svaka čast na trudu ali je valjda jasno da se samo
pokazivanjem na trenutke nemože pokrenut cjena.
Jednostavno tržište je prejako prema pojedincu sa milju kuna.
[/quote]
Ja mislim da ce gore, drukali vi ili ne stavljali stotke ili ne, decki, bez uvrede, ali ne ovisi viro o vama [thumbsup]