VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sumnjam da će se uzlazni trend formirat samo na viru , ipak mislim da bi cijelo tržište trbalo potegnuti prema gore

Good artists copy. Great artists steal.

cekaj malo tek se kuha, nema zurbe i ja se lilalim dal jos da cekam ili je vrag uzeo salu

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Čak mi je draže vidit ove po 1 kom nego one stotke jučer na kupnji, onaj sa stotkama je
trendi glumac a ovaj sa 1 komadom je faca…

Pa kaj i 2Q nisu niš proizvodili, neznam al ja se budem počeo rješavat ovoga.
Pun k…c mi je više tih igri idem u neke likvidnije trejdat.

i što kažeš ( kao iskusan trejder ) jel sad vrijeme za kupiti ili prodati…………??

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Za mene jer ih već imam držat, ak još rukne kupovat.

Za mene jer ih već imam držat, ak još rukne kupovat.
[/quote]

što ne bi bilo dobro malo prodati pa čekati na 850kn??

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Za sada ne, hodamo po nekom rubu al veće šanse dajem za neki mali rast.
Mala je likvidnost pa je dosta specifična situacija.

@sančo

Kaj ne vidiš da imam dudu, nisam ti ja iskusnjara. A i rezervna klupa nisam definitivno.

Čak mi je draže vidit ove po 1 kom nego one stotke jučer na kupnji, onaj sa stotkama je

Prvo, nisu samo stotke, iza stotki je uvijek još 500 kom, tako da su tisućice u igri. Kada ti je ovaj sa 1 kom. "trendi" onda uživaj, baš kao i ja trenutno na moru. Objasnio sam ti na jednom postu zašto to radim, ali pošto još imaš dudu, nije ni čudno da me nisi shvatio. Kuchilo (Sančo) me jako dobro razumije (dizali smo inu zajedno, on drukanjem ja novcima) E da vidimo gdje će sutra Viro, bez mene i sa slabašnim bidom. (možda se Sanči i posreči)

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Prvo, nisu samo stotke, iza stotki je uvijek još 500 kom, tako da su tisućice u igri. Kada ti je ovaj sa 1 kom. "trendi" onda uživaj, baš kao i ja trenutno na moru. Objasnio sam ti na jednom postu zašto to radim, ali pošto još imaš dudu, nije ni čudno da me nisi shvatio. Kuchilo (Sančo) me jako dobro razumije (dizali smo inu zajedno, on drukanjem ja novcima) E da vidimo gdje će sutra Viro, bez mene i sa slabašnim bidom. (možda se Sanči i posreči)
[/quote]

Ako je to tvoj pokušaj da se digne cjena svaka čast na trudu ali je valjda jasno da se samo
pokazivanjem na trenutke nemože pokrenut cjena.
Jednostavno tržište je prejako prema pojedincu sa milju kuna.

[/quote]

Ja mislim da ce gore, drukali vi ili ne stavljali stotke ili ne, decki, bez uvrede, ali ne ovisi viro o vama [thumbsup]

New Report

Close