VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

moja vam je preporuka: zaboravite na viro… ne vidi se u buducnosti svjetlost na kraju tunela

Čemu ovo!?

a vidjet ces u sljedecu godinu do dvije cemu moj komentar

moja vam je preporuka: zaboravite na viro… ne vidi se u buducnosti svjetlost na kraju tunela

Čemu ovo!?

za jedinicu 🙂

[/quote]

Good artists copy. Great artists steal.

Koja glupost, i ja kažem vidjet ćeš za godinu dvije kad viro bude 2xxx kn najmanje. Ne zaboravite u top 10 je AZ mirovinski fond čiji upravitelj je Novoselac a taj sigurno neće uzeti nešto skupo niti rizično, ako je njemu dobar viro meni je pogotovo

Zašto?

[/quote]
Zašto? Dodaj malo argumenata toj izjavi.

http://www.poslovni.hr/Forum/Thread.aspx?ThreadID=4625
Možda ti pomogne…………

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Pa šta nikom ne treba šećera?
Izgleda svi prešli na Natren [cry]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Pa šta nikom ne treba šećera?
Izgleda svi prešli na Natren [cry]

sta te briga, ti ionako cekas nominalu [lol] [lol]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

styx bacio kost a vi odmah zagrizli kakva panika treba sladoranu pratit tu bi se mogla zaradit koja kuna pozz

koliko ja pratim VIRO,ta dionica uvijek malo kasni na pozitivne reakcije tržišta,al to i na kraju nadoknadi… [proud]

nisam u dionici,al sretno svim imaocima iste… [thumbsup]

Rekli bi neki prosvjetari: ‘Sjedi sinko, nedovoljan’!

NIŠTA MI NEĆE OVI DAN POKVARIT

New Report

Close