VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kolege prešaltajmo u brzinu, jedino mi stojimo cijeli dan u leru i ”trošimo” benzin, porasta nigdje. [undecid] A kažu da si od šećera hiperaktivan…

Pa nekog porasta ipak ima. Malo, ali slatko. [cool]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

04.07.2008

Agencija je dana 04. srpnja 2008. godine provela isplatu dividende u novcu dioničarima Izdavatelja Viro tvornica šećera d.d. iz neto dobiti ostvarene u 2007. godini sukladno odluci Glavne skupštine Izdavatelja.

Pravo na isplatu dividende ostvarili su dioničari na čijim su računima u Agenciji na dan 06. lipnja 2008. godine bile upisane redovne dionice društva oznake VIRO-R-A.

Iznos za isplatu iznosio je 20,00 Kn po dionici.

cestitam svima…nije nesto, ali na trziste je upravo izaslo 27.6 mil kn…vidjet ce mo dali ce to imati kakav utjecaj na cijenu u ovom nehumanom vremenu[thumbsup]

OBAMA................SPASITELJ

04.07.2008

Agencija je dana 04. srpnja 2008. godine provela isplatu dividende u novcu dioničarima Izdavatelja Viro tvornica šećera d.d. iz neto dobiti ostvarene u 2007. godini sukladno odluci Glavne skupštine Izdavatelja.

Pravo na isplatu dividende ostvarili su dioničari na čijim su računima u Agenciji na dan 06. lipnja 2008. godine bile upisane redovne dionice društva oznake VIRO-R-A.

Iznos za isplatu iznosio je 20,00 Kn po dionici.

cestitam svima…nije nesto, ali na trziste je upravo izaslo 27.6 mil kn…vidjet ce mo dali ce to imati kakav utjecaj na cijenu u ovom nehumanom vremenu[thumbsup]

Utjecaj isto ko i dividenda od ht-a, ama baš nikakav….

Dividenda na zabi proknjižena sa 04.07. [wink]

NIŠTA MI NEĆE OVI DAN POKVARIT

Kao ozbiljna firma vode računa o dividendi iako su u razvojnim planovima.
Vode računa o kooperantima. To su dokazali žrtvujući dio prihoda za isplatu neizvađene repice.
Razvojne planove sigurno imaju i to sa više varijatni.
Pripremaju se financijski za daljnja ulaganja.
To je ozbiljna firma sa perspektivom.

opala!

Kao ozbiljna firma vode računa o dividendi iako su u razvojnim planovima.
Vode računa o kooperantima. To su dokazali žrtvujući dio prihoda za isplatu neizvađene repice.
Razvojne planove sigurno imaju i to sa više varijatni.
Pripremaju se financijski za daljnja ulaganja.
To je ozbiljna firma sa perspektivom.

Viro je od svog početka znao dobro što želi i kako to postići.
Osim što izvrsno posluju, isto tako, za razliku od većine hrvatskih kompanija,
ponašaju se u skladu sa svim kodeksima časnog i profesionalnog poslovanja.
Imaju najbolju korporativnu internet stranicu u HR i jedni su od rijetkih koji objavljuju točne najave svih događanja koja imaju veze s njihovim poslovanjem.
Što se mene tiče firma koja je ponos i dika Hrvatske.
Nemojte zamjeriti ali emocionalno sam povezan jer je to između ostalog moje prvo ulaganje a bogami i najveća zarada

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

na sjednici hfp su se usuglasili oko raspisivanja natječaja za privatizaciju sladorane, odnosno prodaje se 38% sladorane za 101 mil. kuna, a 17% se prodaje radnicima po diskontnoj cijeni.

nigdar ni bilo da ni nekak bilo

na sjednici hfp su se usuglasili oko raspisivanja natječaja za privatizaciju sladorane, odnosno prodaje se 38% sladorane za 101 mil. kuna, a 17% se prodaje radnicima po diskontnoj cijeni.

Sve smo bliži investiranju…

opala!

Vaš link

Joškad se objavi da je kupac viro. Neće biti viro više ispod 1000

Potvrda ranijeg navoda.

Vaš link

Ajde barem nešto konkretno više od HFP-a oko sladorane, nadam se da smo mi ozbiljno
u igri. Malo me brine ova situacija vani sa financijskom krizom, makar bi baš to moglo dobro
ispast da nebude sladorana preskupa.

moja vam je preporuka: zaboravite na viro… ne vidi se u buducnosti svjetlost na kraju tunela

New Report

Close