Po meni, nakon srednjoročnog zaduživanja kod EBRD-a smanjuje se vjerojatnost za dokapitalizaciju?! Imam krivi dojam?
[/quote]
Dijelim tvoje mišljenje.
Možda i puno bolja odluka s obzirom na situaciju na tržištu.
[/quote]
Zasto, ako moze pojasnjenje?
Zasto se bolje zaduzivati kod EBRD i placati kamatu kada mozes dokapitalizacijom do svjezeg kapitala bezkamatno????
Ako sam ja shvatio situaciju oko ovog kreditnog zaduživanja, ono se odnosi prije svega na modernizaciju šećerane, a odobreni kapital( koji uprava može,a i ne mora iskoristiti) bi se koristio prije svega na akvizicije.
Btw.
Nitko ne komentira je Poštanska kupila 2.000 komada u četvrtak, petak i ponedjeljak….
Danas:
HRVATSKA POŠTANSKA BANKA d.d. 17.387 Osnovni račun + 2.000
Ovakvi krediti bi na svim drugim burzama izazvali veliku pozornost.
Ne uzimaju se za isplatiti plaće.
Možemo još toga očekivati uskoro. Povećana vjerovatnost dokapitalizacije u svrhu prikupljanja značajnijih sredstava za investiranje.
Samo još da se odmaknemo od medvjeda i padne objava o investicijama…
Nakon lijenog perioda, optimizam…
da samo što će odmicanja od medvjeda trajati malo duže nego se neki nadaju ili misle.
Možemo još toga očekivati uskoro. Povećana vjerovatnost dokapitalizacije u svrhu prikupljanja značajnijih sredstava za investiranje…
Po meni, nakon srednjoročnog zaduživanja kod EBRD-a smanjuje se vjerojatnost za dokapitalizaciju?! Imam krivi dojam?
[/quote]
Slažem se.
Bez obzira na to očigledna je akumulacija na ovoj dionici.
Na 90% drugih dionica je upravo suprotno
Zasto se bolje zaduzivati kod EBRD i placati kamatu kada mozes dokapitalizacijom do svjezeg kapitala bezkamatno????
[/quote]
Pazi pre dugo je za detaljno objašnjavat, ali uzmi to zdravo za gotovo jer tako je u knjizi.
DOKAPITALIZACIJA JE NAJSKUPLJI OBLIK PRIKUPLJANJA NOVCA, TOČKA NEMA DALJE
Možemo još toga očekivati uskoro. Povećana vjerovatnost dokapitalizacije u svrhu prikupljanja značajnijih sredstava za investiranje…
[/quote]
Dijelim tvoje mišljenje.
Možda i puno bolja odluka s obzirom na situaciju na tržištu.
[/quote]
[/quote]
Po kojoj cijeni bi išla dokapitalizacija?
Tko bi kupovao i da li bi kupovao?
Kakvi bi bili uvjeti dokap.?
Pokušao sam si odgovoriti na ta pitanja i zato mislim da je kredit kod EBRD-a trenutno dobro rješenje.
No, to je samo moje skromno mišljenje!
To whom it may concern… Na PBZ investor upravo sjela dividenda!
0 bodova meni…..šmrc……baš sam se ponadao tračku svjetla u ovom mračnom tunelu. Bio bi to lijepi "poklon" za kraj teškog tjedna.
Kolege prešaltajmo u brzinu, jedino mi stojimo cijeli dan u leru i ”trošimo” benzin, porasta nigdje. [undecid] A kažu da si od šećera hiperaktivan…