U današnjem Poslovnom potvrda vijesti da Viro dobiva kredit od EBRD-a.
Ovdje upišite svoj komentar…Vaš link
cijena šećera u svijetu sve više raste a naš viro sve više pada. To je upravo dokaz da ljudi koji imaju dionice nemaju pojma.
Da, naslov kaže:
Viro dobiva 40 milijuna eura kredita od EBRD-a
Viro je osmogodišnji zajam, s godinu dana počeka, dobio pod istim uvjetima pod kojima se zadužuje i Hrvatska…………
Ovakvi krediti bi na svim drugim burzama izazvali veliku pozornost.
Ne uzimaju se za isplatiti plaće.
Možemo još toga očekivati uskoro. Povećana vjerovatnost dokapitalizacije u svrhu prikupljanja značajnijih sredstava za investiranje.
Samo još da se odmaknemo od medvjeda i padne objava o investicijama…
Nakon lijenog perioda, optimizam…
mislim da većina trenutno na asku još nije vidjela, a niti je upoznata, s ovim kreditnim zajmom i njegovim značenjem za modernizaciju i kvalitetu budućeg poslovanja. Ako ne danas, sutra moja malenkost predviđa skidanje polagano ovih naloga s aska. slažete li se? [wink]
Možemo još toga očekivati uskoro. Povećana vjerovatnost dokapitalizacije u svrhu prikupljanja značajnijih sredstava za investiranje…
Po meni, nakon srednjoročnog zaduživanja kod EBRD-a smanjuje se vjerojatnost za dokapitalizaciju?! Imam krivi dojam?
Ovdje upišite svoj komentar…Vaš link
mislim da većina trenutno na asku još nije vidjela, a niti je upoznata, s ovim kreditnim zajmom i njegovim značenjem za modernizaciju i kvalitetu budućeg poslovanja. Ako ne danas, sutra moja malenkost predviđa skidanje polagano ovih naloga s aska. slažete li se? [wink]
E taj film sad zasad necemo gledat
Možemo još toga očekivati uskoro. Povećana vjerovatnost dokapitalizacije u svrhu prikupljanja značajnijih sredstava za investiranje…
Po meni, nakon srednjoročnog zaduživanja kod EBRD-a smanjuje se vjerojatnost za dokapitalizaciju?! Imam krivi dojam?
[/quote]
Dijelim tvoje mišljenje.
Možda i puno bolja odluka s obzirom na situaciju na tržištu.