VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

meni nije

U današnjem Poslovnom potvrda vijesti da Viro dobiva kredit od EBRD-a.

nigdar ni bilo da ni nekak bilo

Ovdje upišite svoj komentar…Vaš link

cijena šećera u svijetu sve više raste a naš viro sve više pada. To je upravo dokaz da ljudi koji imaju dionice nemaju pojma.

Da, naslov kaže:

Viro dobiva 40 milijuna eura kredita od EBRD-a
Viro je osmogodišnji zajam, s godinu dana počeka, dobio pod istim uvjetima pod kojima se zadužuje i Hrvatska…………

Ovakvi krediti bi na svim drugim burzama izazvali veliku pozornost.
Ne uzimaju se za isplatiti plaće.
Možemo još toga očekivati uskoro. Povećana vjerovatnost dokapitalizacije u svrhu prikupljanja značajnijih sredstava za investiranje.
Samo još da se odmaknemo od medvjeda i padne objava o investicijama…
Nakon lijenog perioda, optimizam…

opala!

mislim da većina trenutno na asku još nije vidjela, a niti je upoznata, s ovim kreditnim zajmom i njegovim značenjem za modernizaciju i kvalitetu budućeg poslovanja. Ako ne danas, sutra moja malenkost predviđa skidanje polagano ovih naloga s aska. slažete li se? [wink]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Možemo još toga očekivati uskoro. Povećana vjerovatnost dokapitalizacije u svrhu prikupljanja značajnijih sredstava za investiranje…

Po meni, nakon srednjoročnog zaduživanja kod EBRD-a smanjuje se vjerojatnost za dokapitalizaciju?! Imam krivi dojam?

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

mislim da većina trenutno na asku još nije vidjela, a niti je upoznata, s ovim kreditnim zajmom i njegovim značenjem za modernizaciju i kvalitetu budućeg poslovanja. Ako ne danas, sutra moja malenkost predviđa skidanje polagano ovih naloga s aska. slažete li se? [wink]

E taj film sad zasad necemo gledat

Cemu ovo? To je od prije godinu dana…

moja greška, pobrkao datume…sorry svima

Možemo još toga očekivati uskoro. Povećana vjerovatnost dokapitalizacije u svrhu prikupljanja značajnijih sredstava za investiranje…

Po meni, nakon srednjoročnog zaduživanja kod EBRD-a smanjuje se vjerojatnost za dokapitalizaciju?! Imam krivi dojam?
[/quote]

Dijelim tvoje mišljenje.
Možda i puno bolja odluka s obzirom na situaciju na tržištu.

New Report

Close