VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Jučer sam se prvi put javija na ovaj forum prenoseći vam informaciju o zajmu vrijednom 52 mil eura – skoro 40% bilance poduzeća. Zajam će se koristiti za značajno povećanje kapaciteta pored ostalog, a nitko ni slova komentara. Sve mi se čini da ste previše zauzeti sa TA, MACD i tko kupuje koju količinu te ostalim glupostima. Već dugo pratim ovaj forum (jer sam dioničar) i čini mi se da nitko nije iznio konkretniju informaciju o budućnosti od ove koju sam vam poslao. JA tako dobar, a vi niti ne trzate.
Sretno svima.

Po tome idejni projekt je prošo i čeka se završna odluka, a to bi trebalo biti 06.07. ak sam
dobro skužio.

zg28…moderatori brisu sve postove gdje se spominje cijena…kako u 8 mj tako i danas, sto znaci da ja nisam mogao nigdje spomenuti cijenu vira, a govorio sam o firmi…neznam sto sam krivo rekao o njoj i njenim planovima…a ovo nitko nije mogao predvidjeti…ako ju kupujes za sutra, na krivom si mjestu…i to vrijedi ne samo za viro, vec za sve dionice zg burze, koja jednostavno tone…a kolega che je dobro rekao…da sada kazu preuzeli smo sladoranu…bili bi 2 dana u zelenom, a onda opet potop…toliko od mene

OBAMA................SPASITELJ

quote=ddarioo]
pa sta da vam nacrtam…pa vec 2 tjedna tu pisem…. i sljepac je mogao shvatiti o cemu se radi………..citajte moje postove svi ponovo…i ako imate kesa moj savjet je da kupite…viro sprema dosta iznenadenja o kojima necu tu govoriti![thumbsup]
[/quote]

seilon pa onda ti nemas nikakve brige…uzivaj…citaj moje postove od zadnja 2 tj…ako ne skuzis onda pocni od 7 mj 2007

ili su oni krivo napisali…obicno se kaze…na dan odrzavanja skupstine…bla bla bla…svi koji imaju dionice imaju pravo na dividendu…jos sljedeci tjedan izdrzati na ove probleme s naftom..a onda ocekujem brzi oporavak vira na stare razine…izgleda da cemo postati vlasnici jos jedne secerane..

poznati postovi da nejdemo dalje
Ja nisam rekao za cijnu tebi već opčenito, a tebe ide ovo drukanje, jer ak to nije druk neznam kaj je

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

U pravu si , neki provjeravaju inf. koje si kopirao. Bio sam malo iznenadjen jer sam ocekivao da ce se Viro drugacije zaduzivati.
Sretno!

Opet nas neko drži za budale sa ovih 500 kom na kupnji.

razlike između k/p su dosta velike
Top bid
CIJENA KOLIČINA
875,10 20
875,01 17
875,00 10
874,00 34

Top ask
CIJENA KOLIČINA
950,00 60
952,99 18
953,00 60
953,98 10

zg 28…te poruke su pisane kada je viro bio na razinama jednakim ovim danas…i viro je isao na 1200 kn, sto znaci da nisam pogrijesio….uostalom nema smisla to komentirati, psihologija ulagaca nas ubija i to je ocito..tonemo ko da smo u stecaju…ovo je pre smijesno…mogli bi poceti pjevati….bjezite ljudi bjezite iz grada stize ekipa pijanaaa, bjezite ljudi dok postoji nada jer zg burza propadaaaa [smiley]

i evo ti pokazatelj jedan…svi znaju da je coca cola gotova stvar…a gle dionicu kako pliva…ugasimo svi net i ajmo na more…ovo nije dobro za zdravlje…ja idem…nema smisla vise nista tu govoriti…pogotovo biti pozitivac, odmah ce te kamenovati…puno srece svima…pozdrav

Ma gle ko se vratio na forum.

Ima li još koja tajanstvena informacija koju ne smiješ objaviti 🙂
Prijatelju izgubio si kredibilitet, a to ti stvarno nije trebalo

Ma dobro ljudi pa treba biti velika budala da vas netko s foruma navuče da kupujete dionicu tako da postove od ddaria ne smatram zločewstim, ja sam u viri od prošle godine i kad god mogu povećavam udio u njemu jer tko god želi može preko net-a doznati brdo dobrih informacija i sve će mu biti jasno o kakvoj se firmi radi. Doduše ja radije ne bih pisao ništa nego neke tajanstvene postove, no što je tu je nismo svi isti. U svakom slučaju mislim da je dobro imati ovu dionicu, vrijeme će pokazati kada se tržište opotravi, doduše kad malo promislim, a jednom sam to napisao , svejedno u kojoj dionici bili, bitno samo da firma nije u stečaju i da je likvidna odprilike će prinos biti jednak kupili viro ili hidroelektru ili nešto treće i sve to skupa raste i pada u približno jednakim omjerima tako da sve ovisi o tržištu

Ma gle ko se vratio na forum.

Ima li još koja tajanstvena informacija koju ne smiješ objaviti 🙂
Prijatelju izgubio si kredibilitet, a to ti stvarno nije trebalo

Danas sam od volje i vama cijenjeni kolega max ocjena za ovaj post… nhf ddario, ali…navijajte u sebi, ne navlačite nedužne kako bi viro opet stigao do 1200, a vi okrenuli pinku [kiss]

NIŠTA MI NEĆE OVI DAN POKVARIT

ma da.. najbolje da je neki anonimac na forumu sa nekonciznim postovima navukao viro na 1200. Tužno je da to neki pokušavaju, a pojedinci koji vjeruju takvima i podržavaju ih ili imaju viška novaca ili ne misle svojom glavom.. ili možda oboje 🙂
Samo strpljivo ljudi i pamet u glavu.. rekao sam da će crobex do kraja godine biti max 4200 bodova i to je po meni jaaako optimistična računica. Na to će ddario da je on od jednog "analitičara" saznao da nema više pada i da treba kupovat dok je vrijeme jer će poslije biti preskupo. Taj isti "analitičar" je predvidio pad od procinca prošle godine. Možda čovjek nije kriv nego smao naivan i slijepo vjeruje. "U se i u svoje kljuse." rekao bi moj prof iz matematike davno u osnovnoj školi.

New Report

Close