taj nalog od 1000 kom sluzi da bi se budaletina nabidavale i lupale po asku eto zasto, onaj koji hoce kupiti stavio bi skrivaca, ili bi se stavio s tom kolicinom na 1 ili 2 bid. Ovo je tjeralica bidova prema gore, eto tome sluzi taj nalog [tongue]
Pa evo kada si tako pametan, sada ću smanjiti omjer k/p pa će viro pasti. Zadovoljan?
[/quote]
Kolege, ne razumijem zašto ste toliko žučljivi i jedan i drugi…naslovnica Poslovnog govori o novoj rekordnoj cijeni kukuruza, što mislite da će cijena šečera padati?!
[wink]
taj nalog od 1000 kom sluzi da bi se budaletina nabidavale i lupale po asku eto zasto, onaj koji hoce kupiti stavio bi skrivaca, ili bi se stavio s tom kolicinom na 1 ili 2 bid. Ovo je tjeralica bidova prema gore, eto tome sluzi taj nalog [tongue]
stavi mu ti na ask 1000 kom po najnižoj cijeni pa ćemo vidit oćeš li i dalje ih imat……usput protu pitanje čemu služe veliki nalozi na drugoj strani…..na asku….ja svoje nemam namjeru prodavat po ovoj cijeni
Pa evo kada si tako pametan, sada ću smanjiti omjer k/p pa će viro pasti. Zadovoljan?
[/quote]
Kolege, ne razumijem zašto ste toliko žučljivi i jedan i drugi…naslovnica Poslovnog govori o novoj rekordnoj cijeni kukuruza, što mislite da će cijena šečera padati?!
[wink]
[/quote]
dobar navod lipa…..samo neznam sa kojim naglaskom se ovo izgovara….
stavi mu ti na ask 1000 kom po najnižoj cijeni pa ćemo vidit oćeš li i dalje ih imat……usput protu pitanje čemu služe veliki nalozi na drugoj strani…..na asku….ja svoje nemam namjeru prodavat po ovoj cijeni
[/quote]
A vi ste advokat Alabame ili kaj?? ja sam svoje iskrcao po 1200 onaj dan kad su svi navalili kupovat..
I ne znam cemu ovakve reakcije, ja nisam nikome napisao niti se ikome obratio kada sam iznio svoje vidjenje, a docekala me lavina!! Kaj ste svi tak nervozni, sve bu bilo ok, cola i zupanja su ziher, pa ne mora biti sve i odmah .sam da ne zaboravim ima jos nekih 80 komada, u cetvrtak i petak mi ih dali po 1020, tek tolko da se nadje da ne mislite da radim protiv vas
Ja samo pišem onak kak mislim da je i na kraju dak i bude [wink]
pozdrav
ALEXANDAR
uopće te niko nije napao , ali druge investitore nazivat budaletinama neznam kako bi ocijenio…..neznači da si najpametniji , a dali si prodao povoljno to će se tek vidit…..
[/quote]
dobar navod lipa…..samo neznam sa kojim naglaskom se ovo izgovara….
[/quote]
[wink]…u tome i jest čar, ali probajte sa ^i [smiley]
Knele, je li znaš ti tko je Alabama? Ne ovisi Viro o njegovom nalogu, ali kada se složi Alabama i drugi onda ima i te kakvo značenje…
Ljetna hibernacija na djelu iliti riječima prerano preminuog pjevača "…ljeto nam se vratilo u grad…".
Budući danas očito neće biti komentara dnevnog trgovanja idemo malo gledati u "budućnost" – koja su očekivanja forumaša za naš VIRO tijekom ljeta? Gore, dolje, nigdje….?