VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Danas je zadnji dan za dividendu!!!

Mišljenja sam da ovdje imamo još uvijek jednog igrača koji izlazi iz ove dionice i ako je ovih sada samo 500 kom na 1.155 stvarno onda će one biti pojedene(drugih 500 je nestalo)

Stavio netko na prodaju danas 500 na 1190 i vidim da se hrpa idiota fino naslagala ispod njega a on sad fino lupa po asku sa 100-200 komada. Da bar ja imam mogućnost takve kontrole cijena

Danas je zadnji dan za kupovinu ako netko želi sudjelovati na skupštini i podjeli dividende (20kn)…

Stavio netko na prodaju danas 500 na 1190 i vidim da se hrpa idiota fino naslagala ispod njega a on sad fino lupa po asku sa 100-200 komada. Da bar ja imam mogućnost takve kontrole cijena

Isti scenario je bio na ATPL dok je rasla s 2100 do 3100 ….
Glupo je kad vidis sta fondovi rade, kako to rade, a ti gledas i ne mozes nista. Kao kad ribar baci mrezu, a ribice dolaze. Kad mu se ucini da ima dosta ribica, on ih izvuce vani …

nisam bob, ali dylan ...

Danas je zadnji dan za kupovinu ako netko želi sudjelovati na skupštini i podjeli dividende (20kn)…

jake li dividende a dionica oscilira na vrijednosto cak do 100 KN

[/quote]
A dok je rasla bila je dobra?

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Dividenda u cijeloj prici nije bitna. Dionica, BTW, danas plese samo 20Kn.
[/quote]
A dok je rasla bila je dobra?
[/quote]

nisam bob, ali dylan ...

nadam se da ću doživiti da viro potpiše sa coca colom-)))))

Sigurno hoćeš (100%). Toliko od mene

Kako se ovi štede sa 200 komada pa kaj ne lupe po aku. Ne budu umrli za 20 kuna!!!!!!!!1

Evo i još jednog sa 1000 komada pa nisu normalni

New Report

Close