VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mrtvilo je na svim dionicama osim na INI i HT-u…

A cash od kapitalizacije tih dionica negdje mora (ili može) završiti… 🙂

Ovo je nakon prošlog tjedna teško mrtvilo.

Ima neko neku pametnu da obrazloži?!

mali promet, hmm ako sutra bude veci sa korekcijom cijene kaj onda.

ako sutra bude veci promet sa korekcijom cijene, ne bi bilo bas dobro. Al ovaj promet je smijesan

strpljenja!!!!!!!!!!!!

ulaze se u inu…i mislim da je to vise nego dobro…bas preko nje crobex bi mogao povici jako gore, a nakon toga i mnoge dionice….upravo stize puuno casha na burzu…a mali promet naviru takoder ocjenjujem vrlodobrim, jer nema iskrcaja radi ine…

OBAMA................SPASITELJ

Od kud stiže puno casha na burzu?

Kolege sve je ovo očekivano, viro će se idućih dana korigirati između 1050 i 1100 kuna gotovo sigurno, a nakon toga bi se trebalo krenuti na 1300.
Očekujem i korekciju crobexa, pogotovo ako sutra ode u plus, prekosutra je sigurno korekcija indexa i vjerujem da će ići natrag do max 3800

ocekujes… pretpostavljas na temelju cega?
Smatram da VIRO treba drzati jednostavno zato sto ce uskoro objaviti vijesti o ugovoru sa Coca Colom. Iskreno se nadam da ce sve proci povoljno za VIRO i dionicare. A danas je moralo doci do korekcije, cisto zato sto vec 4 dana raste ko blesavo.
A buduci da je viro bio na 1198 pa sad da pane na 1050 ili za 12.3% stvarno nije malo, a niti realno. No ako stvarno krene u tom smijeru odoh ja van i na 1130.

Cekaju dva komada po 500 komada dionica na kupnji. Jedan na 1140 da drugi na 1155. Pa ako su cijeli prošli tjedan ubacili u viro 10 milja po 1100 i više kuna tako da sumnjam da će past ispod 1100

ocekujes… pretpostavljas na temelju cega?
Smatram da VIRO treba drzati jednostavno zato sto ce uskoro objaviti vijesti o ugovoru sa Coca Colom. Iskreno se nadam da ce sve proci povoljno za VIRO i dionicare. A danas je moralo doci do korekcije, cisto zato sto vec 4 dana raste ko blesavo.
A buduci da je viro bio na 1198 pa sad da pane na 1050 ili za 12.3% stvarno nije malo, a niti realno. No ako stvarno krene u tom smijeru odoh ja van i na 1130.

Pretpostavljam na temelju tehničke analize, još jućer kada je dotaknuo 1215 sam na temi TA napisao da slijedi hlađenje tj da bi to bilo zdravo, predugo je rastao i pokazatelji TA govore da je u stanju prenakupovanosti i evo danas se to potvrdilo a vjerojatno će i sutra i još bar 2-3- dana, jednostavno je pregrijan. Dakle nije ova korekcija zbog nečeg lošeg nego jednostavno iz tehničkih razloga.
Što se tiče tvog izlaska iz nje ako počne padati još, to ti nikako ne preporučujem u ovom trenutku, moguće je da će nastupiti i nekakav horizontalan trend na približno ovim razinama tako da shortanjem možda možeš nešto malo zaraditi, ali šanse da ćeš izgubiti mnogo više su veće.
Očekujem viru na razinama 1400-1500 kn najmanje u bliskoj budućnosti. Dioničar sam vire da ne mislite da drukam za nešto samo sam želio reći da današnja korekcija nije ništa nenormalno ni neočekivano, također još jednom ponavljam biti će sasvim normalno da se i crobex malo korigira u idućim danima ali srednjoročno očekujem rast do cca 4500

Cekaju dva komada po 500 komada dionica na kupnji. Jedan na 1140 da drugi na 1155. Pa ako su cijeli prošli tjedan ubacili u viro 10 milja po 1100 i više kuna tako da sumnjam da će past ispod 1100

ubacili su i više od 10 milja na 1700…

New Report

Close