sutra je izvješće.nadam se da će biti pozitivno i da neće biti šokova.cijena hrane raste naglo tako da (logički) će narasti i cijena šećera iz Brazila
TA kaže da je FI dobar. Sve se to vidi.
Ovo me podsjeća na onaj vic o indijanskom vraču koji je prerušen išao u grad pitati meteorologa kakva će biti zima, a dobio je odgovor:
Izgleda da će biti jaka zima, Indijanci cijelo ljeto skupljaju drva! [smiley][lol]
Netko je izgleda procito izvjesce prije vremena… [undecid]
Izgleda da je taj isti netko noćas pročitao izvješća za puno firmi prije vremena.
Trebamo mu dati neke tablete za spavanje.
Nemorate se brinut, niko i ne očekuje nikakve izvještaje. Sve se
svodi da se na brzaka čvakne čim više e pa onda kad nejde nevalja firma.
Nije ovo nikakvo tržište kapitala ovo je jedna vrsta psihičke ustanove ali su
ulaznice prilično skupe. Moglo bi se reć VIP LUDARA.
Nemorate se brinut, niko i ne očekuje nikakve izvještaje. Sve se svodi da se na brzaka čvakne čim više e pa onda kad nejde nevalja firma. Nije ovo nikakvo tržište kapitala ovo je jedna vrsta psihičke ustanove ali su ulaznice prilično skupe. Moglo bi se reć VIP LUDARA.
Upravo sam i sama to htjela napisati. I TA počela lagati.
baskija: ” Nemorate se brinut, niko i ne očekuje nikakve izvještaje. Sve se svodi da se na brzaka čvakne čim više e pa onda kad nejde nevalja firma. Nije ovo nikakvo tržište kapitala ovo je jedna vrsta psihičke ustanove ali su ulaznice prilično skupe. Moglo bi se reć VIP LUDARA. ” Upravo sam i sama to htjela napisati. I TA počela lagati.
Pa ne bih bas rekao da je počela lagati, očekivao se pad s cca 3950, došlo je do 3900. To se očekivalo kada je crobex krenuo gore s 3250. Dakle ovo bi trebala biti manja korekcija e sad vrag bi ga znao ako masa poludi pa potegne sve dolje nema nam spasa. Mislim da je i ovo previše ljudi su u strahu i dovoljan je još jedaN ovakav dan do panične rasprodaje. Ipak ja se nadam da bi smo sutra ujutro trebali naglo dolje a nakon doga nastavljamo prema 4000. Preduvjet za rast će biti veliki volumen , bez dovoljno goriva možemo se pozdraviti s rastom neće nam pomoći ni dobri izvještaji ni ništa na ovom svijetu
Che…Mislim da je i ovo previše ljudi su u strahu i dovoljan je još jedaN ovakav dan do panične rasprodaje…
Hmm, tko se boji nek’ ne ulaže na burzi. Ima na izbor: fondovi, nekretnine, štednja, stambena, banke pa i kladionice, loto, bingo… Kad se riješimo ovih tobogana (kao popratnih produkata zaista često lažnih TA) stabilno ćemo napredovati kao druga TK.
zanimljivo je kako se neki likovi ovdje pojavljuju samo kada je viro u crvenom…..a jucerasnji plus od 6 posto niko ne komentira…danas -3, i opet smo u plusu ovaj tjedan…..sutra je izvjesce…nadam se da ste se nakrcali[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Hmm, tko se boji nek’ ne ulaže na burzi. Ima na izbor: fondovi, nekretnine, štednja, stambena, banke pa i kladionice, loto, bingo…
Ajd ti to objasni pohlepnoj gomili koja se želi obogatiti bez lopate, a uz to su nam i institucionalni ulagači uglavnom špekulanti tako da je na ovoj burzi sve moguće, loše izvješće up10%, dobro izvješće down 10% toga je stvarno bilo pa ti sad budi pametan