Tamo negdje na jesen ove godine kupit po 650 – 700kn i cekat 2009.[thumbsup]
Pa ja sam kupovo ovaj mjesec i na cca 740 a gdje si ti bio.
A coca-cola? To nikom nije bitno? Stalni kupac i to REGIONALNI!
Vidi se da si novi . Ne kvari druk nadolje sada , kad se treba nakrcati…….
ManDaTar:
”
A coca-cola? To nikom nije bitno? Stalni kupac i to REGIONALNI!
”
Vidi se da si novi . Ne kvari druk nadolje sada , kad se treba nakrcati…….
A stvarno ljudi, ma kakvo drukanje sada, pa svi su prodali koji su mislili prodati.
Sad se bar moze razvezati jezicina u bilo kojem smjeru.
Ali u redu, primljeno na znanje
P.S.
Nisam novi
Ne kuzuim tak Viro nikako…samo se navlaci, nitko da potegne,
nadam se da ce i ona doci u fokus, ipak bolje prije ADPL.[lol] [lol] [lol]
lynx slažem se sa nečime od tvog posta ali zaboravljaš da će biti nestašice šećera kada članicama EU zabrani tj. mislim da je već možda čak i zabranila za 25% posijanih površina repe + dio repe i šeć. trske svake godine raste u proizvodnji bio goriva što znači još koji minus za sirovine koje bi se mogle upotrijebiti u proizvodnji šećera + do EU imamo još 2-3 godine fore. Istina za kvote zato sam ja happy ako viro potegne na jedno 1500 nema veze kada barem tamo do kraja 2009. pa viditi dalje što ćemo iako mislim da nema šanse da se viro zatvori ulaskom u EU ali smanjenje se odnosi koliko ja znam za hrv. seljaka koliko može proizvesti repe na određenoj površini a ne i koliko tvornica smje preraditi. (možda se i varam ali gle to bi onda bio 1 vid komunizma ; zašto bi netko uopće se trudio bolje raditi u nekoj firmi kada ima takva ograničenja i mislim da onda to nema veze sa slobodnim tržištem)
viro vec po tradiciji pada zadnji, raste zadnji…tako da ovo nije nista novo….i nista sto me cudi!i odradi najvise[thumbsup]