VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Drago mi je da pratite moje postove[lol] [lol] za atlansku nisam rekao nista lose, dapace mislim kako je realno ocekivati je na 3xxx razinama u skorije vrijeme. Samo sam tamo ispricao jedan događaj s njihovih brodova i to je sve. Međutim VIRO[cry][cry][cry]……

ma viro ti je los…nemoj ga kupit[smiley]

OBAMA................SPASITELJ

Cijene šećeru padaju, od Coca-Cole ništa, također ni od dokapa.
Prodajte Viro jer će druge dionice još više povući.
Pohlepnici, čekam vas ! [angry]

ko voli da druka dolje svaka mu čast i meni odgovara da padne cijena pa da kupim ali nikada niti drukam na gore ili na dole već kažem ono što mislim, na osnovu čega ti molim te zakljjučuješ da neće biti od coca cole ništa i za tvoj info cijena šećera raste,… i rasti će jer šećerane će proizvoditi bio gorivo…

@blacksky

Ovi postovi gore su ti ironija, jel šta drugo više reći nego da to niš
ne valja. Znači ko nije unutra nemora se ni javljat na temi, ak je unutra
i ne valja mu nek odma proda. Jebo izvještaje, kvartale, cijene, cole, koke itd…

svejedno, jos cemo se dugo nacekati na ovoj dionici jer susa je bila i u prvom kvartalu tako da rezultati q1 nece biti bajni a to je jedino kaj investitori cekaju

svejedno, jos cemo se dugo nacekati na ovoj dionici jer susa je bila i u prvom kvartalu tako da rezultati q1 nece biti bajni a to je jedino kaj investitori cekaju

gdje je suša? šećerna repa se sadi u ožujku.

Po meni cijela ova godina ne moze biti bajna….

tek u 2009. se moze ocekivati nesto vise.

Shit happens, keep on smiling!

TheStyx: ” svejedno, jos cemo se dugo nacekati na ovoj dionici jer susa je bila i u prvom kvartalu tako da rezultati q1 nece biti bajni a to je jedino kaj investitori cekaju ” gdje je suša? šećerna repa se sadi u ožujku.

A zalihe služe da se bace , a ne prodaju.
Osjeća se višak minucioznih analiza na ovoj temi.

Meni se čini da je ovo manje više dno ove dionice, zbog slabijeg izvješća postoji strah kod ulagača za veći skok, a mirovinci su u prosjeku ulazili na ovim razinama , dakle ne može biti baš puno gore i da izvješće ne bude bajno, a u bliskoj budućnosti bi trebalo biti puno bolje. Neka me ispravi netko ako griješim

Nebi ja ovima sa cca 200kom dao niti lipe.
Nek više poklope po bidu pa makar otišlo do 5 kuna, sad su oni
pametni izašli bi van i poslje kupovali ispod a mi bi trebali bit glupi.

Meni nije jasno zašto viro ne kupuje u trezor dionice da potakne kupovinu dionica. Jer stvarno ovo već nema smisla kad cijena atlanske plovidbe i uljanik plovidbe padala oni su kupovali po tisuće dionica kako bi pokazali da ona vrijedi, a ovi su jedva kupili 382 komada, a imaju predviđenih 10 milijuna kuna za to. Pa kaj ni uprava ne misli da ova dionica više ne vrijedi. Ako još pokažu i loš 1q ja bježim iz ove dionice stvarno su netrasparentna firma. Gospodin barić je u prvom mjesecu izjavio kako im je ovo bila najbolja godina a kad tamo lošija nego prošla. Mislim da su mnogi mali investitori izgubili povjerenje u ovu dionicu makar su do prije pola godine smatrali jednom od najboljih dionica na burzi, zbog takvih izjava članova uprave firmi. Sad je zadnje vrijeme da poprave mišljenje o firmi.[embarass][embarass][embarass]

Neznam koji k…c se guraju na asku i ne lupe po bidu, ajde
prodajte više sve po redu.

New Report

Close