VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ko je kupio kupio je….iduci tjedan ce vec biti drugacije…jeste vidjeli danas ipkk[thumbsup]

OBAMA................SPASITELJ

S kojim datumom se treba imati dionicu za bi se dobila dividenda?

Ne laje pas zbog sela.

ja danas kupio po 949 prošli puta po 1030 nikako nisam mogao uletiti na 800 jer nisam imao keša ali nadam se da ovo ide gore. Ako ne bude ništa od coca cole e onda sam naj… Ode viro na 650 kn garant

Ja smatram to već sa sigurnošću kao gotovu stvar.

“…..te srednjoj i istočnoj Europi, a slijede pregovori čijem se završetku u Viru nadaju početkom lipnja i zaključenjem ugovora koji bi toj šećerani omogućio plasman šećera, i kristalnog i tekućeg, svim Coca-Colinim tvrtkama u regiji…..”
http://www.poslovni.hr/75386.aspx

Jedini na ovim prostorima upravo oni mogu zadovoljiti!
Do tada šopingirajmo sa debelim popustom…!

DDJH + 2,5 godine = KOEI

e to su ljudi pričali i za agrokor u vezi migrosa da je gotova stvar, nadam se da neće biti ovdje isto. Mada je ovdje samo 1 šećerana u pitanju tj. nema konkurencije zar ne?

gledajte, cijenu secera određuje potraznja i to je to…a u svijetu vlada nestašica hrane tako da sumnjam da ce do ikakve promjene na dolje doci!moze jedino ici na gore…povecat cemo dnevnu kolicinu proizvedenog secera, manje vise ulaganja su gotova, dalje slijedi povecanje profita! vitezovi okruglog stola su rekli da ce doci do razvrstavanja dionica po fundamentima sto znaci da smo mi među najboljima…i ovo je definitivno jedna od debelo podcijenjenih dionica i slijedi nam polagani oporavak!cestitam svima koji su ovo izdrzali!!![thumbsup]

Ne bi ja jos ulazio u VIRO… ocekujem jedan hladan tuš kad objave rezultate za 1q, sto povlaci nepovoljnije fundamente… bojim se da ni 2q nece biti bas nesto, tek 3q bi moga nesto pokazat na kakvom su putu… dobit za 2007 je 90 milja sto je nekih 22,5 milja po kvatralu…. u 2007 viro je stavio 109 milja u dionice u najboljem slucaju je gubitak u prvom kvartalu na razini pada crobex nekih 30% sto je nekih 32 milje kuna… kad bi se znalo u koje je dionice viro ulozio lovu stvari bi bile puno jasnije…

ja danas kupio po 949 prošli puta po 1030 nikako nisam mogao uletiti na 800 jer nisam imao keša ali nadam se da ovo ide gore. Ako ne bude ništa od coca cole e onda sam naj… Ode viro na 650 kn garant

Uvijek se možeš tješiti s menom koja sam kupila po 1600
a za dokup i snižavanje prosjeka nisam imala novce,
s vremenom će već sve doći na svoje…

So obzirom da prva tri kvartala 2007 nisu imali kratkotrajnu financijsku imovinu od 109 milijuna kuna u dionicama, moj je zaključak da su uložili tih 109 milijuna u dionice ht-a.

Vaš link
Vaš link

Evo pa usporedite

So obzirom da prva tri kvartala 2007 nisu imali kratkotrajnu financijsku imovinu od 109 milijuna kuna u dionicama, moj je zaključak da su uložili tih 109 milijuna u dionice ht-a.

da su ulozili u HT bili bi u top 10…

Pa možda i jesu pod nekim od skrbnički računa hpb ili pbz oba

A šta se brinete za viro pa to je stabilna kompanija s izvrsnim fundamentima, imajte bar jednogodišnji pogled na dionicu, a ne samo što će biti sutra.
S Virom ne bi smjelo biti problema ono što je očito da dionice prelaze dobrim dijelom u ruke mirovinskih fondova koji bi trebali biti čvrsta ruka, što manje špekulanata to bolje bit će manje šokova u budućnosti

mislim da ova godina nejde u prilog ni jjednoj šećerni a tako ni vir-u .po zasijanim površinama ova godina če biti zapamčena po malim površinama,a tako onda nemožemo ni očekivativeći promet to nije moj zaključak nego jednostavno to je tako.šta če se događati u budučnosti sa ovom dionicom i njoj sličnim neznam ,ali kad to bude opče poznato onda će nastati problemi.-to je samo moje mišljenje.

New Report

Close