Ja sam ušao u veljači na 1200 kuna, mogao sam izaći s 10% zarade, ali bio sam pohlepan [cry]
Sada mi ostaje samo nada da ovo danas nije bio jednokratni rast i da će se viro barem vratiti na moju cijenu da izađem bez gubitka [pray]
Ako možemo preći odmah na “ti”.
Što bi napravio da si kupovao i po 1700 kao ja, m.da bi si odgrizao valjda [smiley], ja sam cool.
Znam da će se ova dionica vratiti opet na svoje i više nego što je ATH.
U to vjerujem iz prostog razloga što je ugovor sa Coca Colom skoro pa zgotovljen a znaš kaj to znači, glavni dobavljač – prerađivač šećera u ovom dijelu Europe….barem još koja desetka milijuna čiste dobiti….
Fundamenti su jaki, tu nema priče, samo da završi ovaj crveni ciklus i eto nama Vira opet gdje je bio.
A ima Zadro i Asa u rukavu. Sprema on sigurno nešto novo, neće taj stati tu……
[smiley]
Evo ako ništa drugo danas potegla cijena white sugar na svjetskom
tržištu na 370 $, mislim da je prošle godine bila u ovo vrijeme oko 300 $.
ja sam ulazio po 1310 prosječno.ovo nije mogao nitko predviditi jer bi onda skupio šta novca i kupio još dionica.o coca coli slušam toliko dugo i nadam se da će taj posao napokon biti potpisan.pozdrav svim akoji ima ovu dionicu.suvišno je govoriti kakva je.
na našem tržištu je izgleda najbolje biti dnevni trgovac ali za takvu trgovinu treba barem 30000 kuna.
nevjerovatno je kako neke dionice znatnije rastu od vire a nisu ni približne kvalitete kao ova.to najbolje govori o samom tržištu.
Samo 200-tinjak kom na prodaji do 1040 kn.[lol]
Ne vjerujem da ćemo danas doć do blokade. Živi bili pa vidjeli. Bitno je da se zeleni nakon dugo vremena…
Sve likvidnije plave su blokirane sad je red i na ovu………….[tongue]. Mirovinci se izgleda probudili uz rabat od nekih 50%…..
Malo sam se zeznula…Eh, blokada! Ne sviđa mi se taj prenagli rast nikak jer sad buljim u nekaj kaj se ne miće dva sata nikam….
pozdrav ljudi (moj prvi post:))
dali mi mozete reci kada prestaje blokada i moze se nastaviti trgovati?
hvala
Do 1126 kn samo 152 kom.
Gdje se prodaja izgubila?[lol]
mile1984: ” Nema više blokadi, ali ne moraš se previše bojati nećemo doći do te razine, počeli su daytraderi lupati po bidu ” Dabogda i sutra nakon pozitivne blokade radili isto.
Već oko 12,00 ćemo vidjeti.
Sumnjivo mi je da do 1.000 nema niti 50 komada , a do 1.100 niti 120.
Ako se ne pojave letimo u nebo.