VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Napada se granica 800,00kn. Međutim, nema straha, postoji jaka obrana 52,00kn! [tongue]

Kupnje
Cijena Količina
781,20 7
760,00 10
756,00 24
752,06 14
752,00 131
751,01 13
700,00 2
600,00 4
551,00 100
52,00 1000

P.S. Ne znam da li stvarno netko misli da će ga ikad tu poklopiti ili je tipfeler, pa fali znameka…

mene stvarrno ništa više nemože začuditi

Good artists copy. Great artists steal.

Bezobrazluk [angry] [angry] [angry]

Kako je prošlo sad 1000kom, jel došlo na prodaju ili se pojavilo
na kupnji?
Promaklo mi.

Mislim da je bilo na prodaji

Pazi do kud je došlo kad stavljadu na kupnju 2000kom po 52kn jer
ekipa kad vidi slabu ukupnu kupnju odma rasprodaje.

]

tomato1, 15.04.2008. u 10:12
Pazi do kud je došlo kad stavljadu na kupnju 2000kom po 52kn jer
ekipa kad vidi slabu ukupnu kupnju odma rasprodaje.

sad je tisuća[proud]

oho ho[proud]
Top bid
CIJENA KOLIČINA
750,00 733
710,00 477

Top ask
CIJENA KOLIČINA
775,00 5
789,00 10

baskija: ” Pazi do kud je došlo kad stavljadu na kupnju 2000kom po 52kn jer ekipa kad vidi slabu ukupnu kupnju odma rasprodaje. ” ne vrjedi više od toliko [proud]

iako nemam niti jednu od dionica koje posljednjih nekoliko dana su u negativnoj blokadi, ne mogu ne primjetiti da se neki naslađuju navedenom situacijom.
bez obzira što se mi svi međusobno nadmudrujemo kupujući dionice i očekujući neku zaradu, način na koji vi pišete ukazuje da neograničeno uživate u ovome što se dešava. tako netko može radit samo ako nema vlastitih sredstava koje ulaže u burzu

Kupnja nadšišala prodaju 4954:3714

jesu li to ponude ili već trgovane dionice?ako su trgovane reci kako to vidiš

zbilja jel netko zna zašto je na viru kupnja jača od prodaje? ne mislim samo danas, kada je viro jedini takav slučaj od svih dionica koje pratim, nego i inače. kad i viro i drugi padaju, drugdje je omjer 1:4 do 1:10 a ovdje zna biti skoro pa 1:1.

zbilja jel netko zna zašto je na viru kupnja jača od prodaje? ne mislim samo danas, kada je viro jedini takav slučaj od svih dionica koje pratim, nego i inače. kad i viro i drugi padaju, drugdje je omjer 1:4 do 1:10 a ovdje zna biti skoro pa 1:1.

Odgovor je jednostavan. Kupnja jača jer je kupac tijekom prethodnih dana postigao željenu cijenu za ulazak i sad kupuje. Napominjem da bi analizom prethodnih par dana neki mogli biti kažnjeni, ali mi živimo u Hrvatskoj i ništa od toga!!!! Kod nas su tobože neke akcije suzbijanja korupcije samo parade za novinare!!! Kao što sam već pisao neke od najperspektivnijih dionica tri-četiri dana zaredom bilježile negativnu blokadu ….. Jel to nekom izgleda normalno????? To sam ja jako dobro iskusio na svojoj koži, MLNR, VIRO, IGH….. To ne može biti slučajno da ga je… cijeli svijet!

New Report

Close