VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Možda pod onih 109 milijuna kuna u dionicama se nalaze i dionice od ipkk[proud][proud]

baš mi je mučno više i pratit ovo naše sranje od burze,a još mi je mučnije zaviriti u svoj portfelj…izgleda da sam dobio gastritis od ovih padova,strah je uistinu potentna sila…

Che: ” Slažem se, pogotovo u ovoj situaciji padajućeg trenda, ne bi me čudilo da ako crobex ode na 3200, što će vjerojatno i biti viro bi mogao na 500 a preuzimanje ako ga i bude bi moglo biti i ispod ove cijene dakle banana. ” a po kojoj cijeni po tvojim kalkulacijama bi mogla ići dokapitalizacija?

Bojim se da je neće biti, a po kojoj ako je bude, nemam pojma treba zadru pitat da ne špekuliram

baš mi je mučno više i pratit ovo naše sranje od burze,a još mi je mučnije zaviriti u svoj portfelj…izgleda da sam dobio gastritis od ovih padova,strah je uistinu potentna sila…

najveći investitorov neprijatelj je on sam 🙂
nisi jedini sa želučanim problemima

Good artists copy. Great artists steal.

alt333:

najveći investitorov neprijatelj je on sam 🙂
nisi jedini sa želučanim problemima

Ima li ko slučajno problema sa spavanjem[undecid]

U americi alcoa objavila pad dobiti 50%, a dionica joj pala samo 5%, viro objavi pad dobiti od 10% i njemu dionica padne 30%. To sve pokazuje koliko su naši fond menadžeri glupi. Jer ne može meni tvrditi netko da su samo mali rušili cijenu vira. Jer nalozi od 500 i 1000 dionica nisu od malih dioničara sigurno!!!![undecid][undecid]

Na početku prošle godine je sa boljim fundamentima bila 630 kn, a sad je 865. I ja imam ovu dionicu, ali mi se čini da je kratkoročno srušena jer je bila dosta napuhana (sa 600 na 1700 kn, a pad dobit 10% – stvarno nije logično), ali dugoročno ne sumnjam. I druge dionice su tako bile napuhane, Ledo ostvari 52% dobiti, au godini poraste dionica 400% (za slijedećih vjerjojatno 4-8 godina). Znam kupuje se perspektiva, ali brate mili…

dividenda 20 kuna po dionici

Na početku prošle godine je sa boljim fundamentima bila 630 kn, a sad je 865. I ja imam ovu dionicu, ali mi se čini da je kratkoročno srušena jer je bila dosta napuhana (sa 600 na 1700 kn, a pad dobit 10% – stvarno nije logično), ali dugoročno ne sumnjam. I druge dionice su tako bile napuhane, Ledo ostvari 52% dobiti, au godini poraste dionica 400% (za slijedećih vjerjojatno 4-8 godina). Znam kupuje se perspektiva, ali brate mili…

Očito da n ečitaš godišnje izvješće. Ostvarili su pad dobiti iz poznatih razloga, ali ostvarili rast prihoda. Pa ne misliš valjda da će svake godine biti obilona kiša za vrijeme vađenja repe i velika suša tokom ljeta.

Na ZSE, pod novosti, stoji da je odrzana sjednica NO i da NO predlaze dividendu u iznosu od 20 kn…

Dividenda Vira ipak 20 kuna po dionici
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/prehrana/dividenda-vira-ipak-20-kuna-po-dionici,12835.html

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Je li 20 kn dovoljno za probijanje ove linije u plus?

http://www.eportfelj.com

sa koje si ovo stranice skinuo?

New Report

Close