VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da li bi netko mogao zaustaviti pad Vira, molio bih lijepo. Imam nešto dionica pa ako bi mogli počet kupovati kako bi cijena narasla bio bih Vam zahvalan. Hvala unaprijed.

pa da ti onda prodas e ne moze[lol]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Da li bi netko mogao zaustaviti pad Vira, molio bih lijepo. Imam nešto dionica pa ako bi mogli počet kupovati kako bi cijena narasla bio bih Vam zahvalan. Hvala unaprijed.

[lol] Kolega šališ se ili ozbiljno misliš ovako preko foruma
Ljudi zlo je veliko zavladalo na zse općenito bojim se da ako viro padne na 900 ili ne daj bože još niže (a vjerojatno hoće ako ne prestane ovo silovanje crobexa) bojim se da će trebati godine da se vrati optimizam na burzu.
Ja neki dan prodao atlantsku i uzmem viru po 1150 sav sretan a ono pušiona na kvadrat. Ovo mi je najveći zajeb na burzi

Ja neki dan prodao atlantsku i uzmem viru po 1150 sav sretan a ono pušiona na kvadrat. Ovo mi je najveći zajeb na burzi
[/quote]

budi sretan što ne poznaješ one koji su se još više zajebali.
računajući kojih 20% godišnje up, mogao bih za kojih 3 godine doći na nulu.
1000 dana, što je to…?

Livio , pusti se alkohola i tableta kojima je istekao rok trajanja,vidis decko da lose djeluju na tebe.

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Cijenim upravu Vira. Ulažu još 20 mE ove godine u razvoj. Kad sve ide puno teže u Evropi i regiji, oni tehnološki napadaju i dalje. Imaju viziju. Ostaje veliki žal što druge sladorane ne rade više na dobrobiti ove privredne grane. Zakopali glave u cukar…

opala!

evo prodao sam danas inu po 2190 i ušao u viro puno mi se više sviđa ova tvrtka nego druga mada sam imao lošije viđenje o njoj prije (1030 kn ulaz je ok po meni)

Ma ljudi nema smisla sad izlaziti van na nijednoj dionici, jer ako se iziđe, izići će se s gubitkom. Crobex će morati gore, jer ne može dovijeka padati. Osam godišnje iskustvo iz prošlosti me uči da ne špekuliram s dionicama, jer sam to još davno radio i gotovo uvijek izlazio s gubitkom. Dionice su dugoročno ulaganje i na razini 3 do max. 5 godina moraju donijeti zaradu od minimalnu prosiječnu zaradu od 20% po godini. Što znači jedne godine će možda biti i više, a druge manje itd. Govorimo o prosiječnoj zaradi na godinu. Portfelj treba diverzificirati i jednostavno ga ne više gledati, odnosno pogledati svake pola godine.

Jeli netko zna koliki je trenutno P/E za Viro.

Oznaka__Industrija_________P/E____P/BV__ P/Sales__ROA %__ROE %__Market Capitalization
VIRO____Prehrana i poljoprivr._8,23____2,81__1,95_____22,19___34,13__1.416.125.775

SKORa-M-A[color=blue][/color]

P/E 15,47 prema godisnjem izvjescu i danasnjoj zakljucnoj cijeni…

@inovator2

http://www.poslovni.hr/57820.aspx

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Jeli netko zna koliki je trenutno P/E za Viro.

imas dobre analize na http://www.mojedionice.com

New Report

Close