Rast u godini dana +14,21 %.
Sad znate gdje treba staviti naloge za kupnju.
Aha kad je bila dobit 100milja bila je 1000kn pa onda sad kad je dobit
90milja sad bude 900kn, a kad bude dobit 135milja onda 1350kn.
Ko bi reko jes pametan, sav si vražji.
I kakav je utisak nakon ovog intervju-a. Teško vrijeme pred šečeranama, Viro ok stoji, coca-cola blizu a i druge potencijelne punionice. Ako ostale u RH propadnu, Viro če praktično biti monopolist jer već sada ima 66 % tržišta. Ukoliko postane neovisan o sirovini kao što predviđa, onda nema zime
A dionica pad kao da nema sutra…..
VIRO d.d. – otpustanje dionica
17.12.2007
G. Dražen Robić, član Nadzornog odbora VIRO Tvornice šećera d.d. dostavio je obavijest o otpuštanju 14.500 dionica Društva. Otpuštenih 14.500 dionica predstavlja 1,0457 % ukupnog temeljnog kapitala društva i ukupnog broja glasova u Glavnoj skupštini društva.
Onaj ko je u ovoj blok transakciji kada se već morao znati rezultat poslovne godine,a i još ponešto platio prosječnu cijenu 1495kn za 14500dionica te sada gubi 6500000kn ili nezna ništa o ulaganju(teško za povjerovati)ili je siguran da će na uloženom zaraditi bar 30% što sadašnju cijenu Vira diže na 1945kn.Zašto tako mastan zalogaj dijeliti sa malima?
Daš fi takav kakav je dan,šećer na skladištima ,lova u čarapama,otkupiš jeftino a onda ode gore cijena ko raketa(čitaj potpisali ugovor s coca colom,radimo tvornicu biodizela ili slično)
[yawn]
Čini mi se da bi cijena mogla danas ispod 1000 kuna. [cry]
Ako se to dogodi, bojim se da je razbijena jedna psihološka barijera.
Čini mi se da bi cijena mogla danas ispod 1000 kuna. [cry] Ako se to dogodi, bojim se da je razbijena jedna psihološka barijera.
Matematika je matematika.
EPS je 66.Ako za jednu ATPL ili ADRIS u ovom času veliki ne daju P/E veći od 10-12 cijena nije nikakvo čudo i mogućnost je da će ići još dosta niže.
Bit’ ćemo pametniji nakon 30.04. (izvješće za 1Q).Sada prodavati je ludost.A za kupnju mi se čini da još ima nešto vremena , dok ne krenu insideri…..
Da li bi netko mogao zaustaviti pad Vira, molio bih lijepo. Imam nešto dionica pa ako bi mogli počet kupovati kako bi cijena narasla bio bih Vam zahvalan. Hvala unaprijed.