VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dobro sad mi ništa nije jasno. Financijsko izvješće nije objavljeno a ovi sa limuna već prenose neke vijesti. Pa kako je to moguće.

Nije samo objavljeno na ZSE a ovo je najvjerovatnije izvještaj novinara direktno sa konferencije za tisak.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

ima na limuni i nesto o coca coli…

Stvari nisu onakve kakvima se čine...

ovaj viro sad treba pratiti. odličan 3q, loš 4q. a kažu:
Iako je proizvodnja šećera u 2007. godini za 22,44% veća u odnosu na prošlu godinu, realizacija šećera u promatranom razdoblju je za 4,9% manja u odnosu na isto razdoblje prethodne godine. Osnovni razlog tome je gotovo mjesec dana kasniji početak kampanje prerade šećerne repe od prošlogodišnjeg, te se planirana količina šećera nije mogla realizirati u izvoz do kraja kalendarske godine.
e sad, da li to znači dobar 1q?
plus
Certifikat za dobavljača Coca-Cole u Hrvatskoj i Srednjoj i Istočnoj Europi Viro je dobio u siječnju 2008. Budući da certifikat obuhvaća kristalni i tekući šećer, osim Coca-Coli Hrvatska Viro ima mogućnost plasmana šećera svim Coca-Colinim tvrtkama u regiji.

plus daljnja modernizacija tvornice.bit će ovo zanimljiva dionica za trejdere.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Koja blamaža.
K/P 280/5003 kom.

"Prvo je padalo onda je raslo, pa sam kupovala i bilo je uzbudljivo." ivana7

Priznajem pušionu.
Da mi je netko rekao da će rezultat u zadnjem kvartalu biti 80 mil slabiji od prošle godine , mislio bih da je lud.
Ipak , ne prodajem.Sad nema smisla paničariti.Pričekat’ ću rezultat 1.Q.

Evo ljepi dokaz o nerazumijevanju investiranja, nitko se ne fokusira
na planove pa čak i u bliskoj budućnosti.
Ako je neko investirao zbog današnje dobiti promašio je profesiju,
osim kratkoročnih trejdera.

ovo mali deru po bidu kontaju nece imat kome prodat hahaha

Priznajem pušionu. Da mi je netko rekao da će rezultat u zadnjem kvartalu biti 80 mil slabiji od prošle godine , mislio bih da je lud. Ipak , ne prodajem.Sad nema smisla paničariti.Pričekat’ ću rezultat 1.Q.

Pridružujem se pušioni.
U potpunosti se slažem s kolegom.
U slučaju da ode ispod 1100, slijedi dokup.

Scio me nihil scire

samo mi nije jasno kako nema izvjesca na zagrebackoj burzi do sada a limun hr ima [sealed]

Prijedlog!

Neka svi oni koji nemaju povjerenja u uspješnost planova ove naše
tvrtke to iskažu sada na forumu vira, i neka se više na njega ne vraćaju iz
pristojnosti. Za svoje kratkoročno trejdanje neke si otvore svoj neki novi
“trejd viro” podnaslov.

ipak dobiven certifikat za colu!

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

http://www.limun.hr/main.aspx?id=265578

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

New Report

Close