Dobro sad mi ništa nije jasno. Financijsko izvješće nije objavljeno a ovi sa limuna već prenose neke vijesti. Pa kako je to moguće.
Nije samo objavljeno na ZSE a ovo je najvjerovatnije izvještaj novinara direktno sa konferencije za tisak.
ovaj viro sad treba pratiti. odličan 3q, loš 4q. a kažu:
Iako je proizvodnja šećera u 2007. godini za 22,44% veća u odnosu na prošlu godinu, realizacija šećera u promatranom razdoblju je za 4,9% manja u odnosu na isto razdoblje prethodne godine. Osnovni razlog tome je gotovo mjesec dana kasniji početak kampanje prerade šećerne repe od prošlogodišnjeg, te se planirana količina šećera nije mogla realizirati u izvoz do kraja kalendarske godine.
e sad, da li to znači dobar 1q?
plus
Certifikat za dobavljača Coca-Cole u Hrvatskoj i Srednjoj i Istočnoj Europi Viro je dobio u siječnju 2008. Budući da certifikat obuhvaća kristalni i tekući šećer, osim Coca-Coli Hrvatska Viro ima mogućnost plasmana šećera svim Coca-Colinim tvrtkama u regiji.
plus daljnja modernizacija tvornice.bit će ovo zanimljiva dionica za trejdere.
Koja blamaža.
K/P 280/5003 kom.
Priznajem pušionu.
Da mi je netko rekao da će rezultat u zadnjem kvartalu biti 80 mil slabiji od prošle godine , mislio bih da je lud.
Ipak , ne prodajem.Sad nema smisla paničariti.Pričekat’ ću rezultat 1.Q.
Evo ljepi dokaz o nerazumijevanju investiranja, nitko se ne fokusira
na planove pa čak i u bliskoj budućnosti.
Ako je neko investirao zbog današnje dobiti promašio je profesiju,
osim kratkoročnih trejdera.
Priznajem pušionu. Da mi je netko rekao da će rezultat u zadnjem kvartalu biti 80 mil slabiji od prošle godine , mislio bih da je lud. Ipak , ne prodajem.Sad nema smisla paničariti.Pričekat’ ću rezultat 1.Q.
Pridružujem se pušioni.
U potpunosti se slažem s kolegom.
U slučaju da ode ispod 1100, slijedi dokup.
Prijedlog!
Neka svi oni koji nemaju povjerenja u uspješnost planova ove naše
tvrtke to iskažu sada na forumu vira, i neka se više na njega ne vraćaju iz
pristojnosti. Za svoje kratkoročno trejdanje neke si otvore svoj neki novi
“trejd viro” podnaslov.