VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

valentine: ” Sonniboy: ” dečki dok vi špekulirate i prodajete za sitno…čini mi se da ovi što znaju kupuju…. ” Što kupuju? Dovrši rečenicu. ” grincek i mladi krumpir imas ga na snizenju u Lidl-u

[lol]

Scio me nihil scire

@valentine

Kad je prošle godine izašao GFI bio je veliki iskrcaj taj dan i naredni na 1000kn.
Današnja cijena znači govori jako malo.

Prema nalozima, vidim VIRO uskoro ispod 1.000 kuna, a onda ću vas pitati jel smiješno, odnosno je li bilo smiješno?[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

http://www.limun.hr/main.aspx?id=265578

Lijepo sam rekao da su problemi na vidiku – izvjesce nece nitko ni gledati. Zasto ZABA prodaje Viro i jos neke dionice a neke cak i kupuje? Vjerovatno nije u pitanju samo likvidnost.

Ne prodaje Zaba, već skrbnički Zabe, dakle moguće je da prodaje 1 ili više njih kao i da prodaju marginaši. Nije jasno tko prodaje, ali je jasno da je mirovinci kupuju, evo prošli tjd, raifeeisen omf + 1100+ kom.

Prema nalozima, vidim VIRO uskoro ispod 1.000 kuna, a onda ću vas pitati jel smiješno, odnosno je li bilo smiješno?[thumbsup]

jedno pitanje…imaš dionice vira?
Ak nemaš, vrlo plemenito od tebe što se brineš za naš( moj ) novac.
Ako popušim biti će to moja stvar jer ja sam ulazio na 1300, pa što.

Scio me nihil scire

Lijepo sam rekao da su problemi na vidiku – izvjesce nece nitko ni gledati. Zasto ZABA prodaje Viro i jos neke dionice a neke cak i kupuje? Vjerovatno nije u pitanju samo likvidnost.

do prije par dana si ludovao za virom[lol]
a radio prognozu za iduću ili prekoiduću godinu, cijena do ca 2500[thumbsup]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Ok, nisam mislio ništa loše.[thumbsup]

pozdrav

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ovakvi tračevi su se pojavljivali i pred izvješće ATPL. Katastrofa na pomolu i slična sra..[tongue]

Besramno skupljaju[wink]

Dobro sad mi ništa nije jasno. Financijsko izvješće nije objavljeno a ovi sa limuna već prenose neke vijesti. Pa kako je to moguće.

ovakvi tračevi su se pojavljivali i pred izvješće ATPL. Katastrofa na pomolu i slična sra..[tongue] Besramno skupljaju[wink]

Kakvi tračevi, imaš na limunu.hr sve napisano.

@valentine

Jesi zadovoljan sa budućim planovima tvrtke ili možda
uopće nisi dioničar.

New Report

Close