valentine: ” Sonniboy: ” dečki dok vi špekulirate i prodajete za sitno…čini mi se da ovi što znaju kupuju…. ” Što kupuju? Dovrši rečenicu. ” grincek i mladi krumpir imas ga na snizenju u Lidl-u
[lol]
Kad je prošle godine izašao GFI bio je veliki iskrcaj taj dan i naredni na 1000kn.
Današnja cijena znači govori jako malo.
Prema nalozima, vidim VIRO uskoro ispod 1.000 kuna, a onda ću vas pitati jel smiješno, odnosno je li bilo smiješno?[thumbsup]
Lijepo sam rekao da su problemi na vidiku – izvjesce nece nitko ni gledati. Zasto ZABA prodaje Viro i jos neke dionice a neke cak i kupuje? Vjerovatno nije u pitanju samo likvidnost.
Ne prodaje Zaba, već skrbnički Zabe, dakle moguće je da prodaje 1 ili više njih kao i da prodaju marginaši. Nije jasno tko prodaje, ali je jasno da je mirovinci kupuju, evo prošli tjd, raifeeisen omf + 1100+ kom.
Prema nalozima, vidim VIRO uskoro ispod 1.000 kuna, a onda ću vas pitati jel smiješno, odnosno je li bilo smiješno?[thumbsup]
jedno pitanje…imaš dionice vira?
Ak nemaš, vrlo plemenito od tebe što se brineš za naš( moj ) novac.
Ako popušim biti će to moja stvar jer ja sam ulazio na 1300, pa što.
Lijepo sam rekao da su problemi na vidiku – izvjesce nece nitko ni gledati. Zasto ZABA prodaje Viro i jos neke dionice a neke cak i kupuje? Vjerovatno nije u pitanju samo likvidnost.
do prije par dana si ludovao za virom[lol]
a radio prognozu za iduću ili prekoiduću godinu, cijena do ca 2500[thumbsup]
Ok, nisam mislio ništa loše.[thumbsup]
pozdrav
ovakvi tračevi su se pojavljivali i pred izvješće ATPL. Katastrofa na pomolu i slična sra..[tongue]
Besramno skupljaju[wink]
Dobro sad mi ništa nije jasno. Financijsko izvješće nije objavljeno a ovi sa limuna već prenose neke vijesti. Pa kako je to moguće.
ovakvi tračevi su se pojavljivali i pred izvješće ATPL. Katastrofa na pomolu i slična sra..[tongue] Besramno skupljaju[wink]
Kakvi tračevi, imaš na limunu.hr sve napisano.
Jesi zadovoljan sa budućim planovima tvrtke ili možda
uopće nisi dioničar.