VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja zadovoljan ako će se tu skupljat na oko 1300.
Samo nikad neznaš kad koja kamikaza može naletit. Još ako FED odreže
kamatu u utorak, valjda se bude tu ustabililo.

uzeo i ja još nešto danas po 1303.34, ali nisam završio dokup, sutra … možda neki margin call poklopi još niže

http://www.njuskalo.hr/sve-ostalo/dionice-croatia-records-zagreb-ulaganje-oglas-15145379

Bez brige moglo bi Vas poklopit i na 1000kn ako uvezemo pamet iz Srbije. Nikad se nezna tko ima municiju u pripremi.

Sigurno se sad svi pitamo šta nas čeka narednih par dana. Po meni ako
bude opet brzinskih iskrcaja to treba pokupiti i trebo bi to biti dobar poso.
Treba uzeti u obzir u šta smo investirali i po mogućnosti ostati smiren jer za ovo treba
imati želudac. Upravo sada burza iskazuje onu svoju posebnost, nepredvidivu ćud.

Treba najprije doci do oporavka u SAD-u koji ce pokrenuti i ostatak globalnog trzista a i nase fondove jer bez njih ce i dalje biti jako nestabilno. Malo je ova situacija sa Srbijom otezala stvari jer su i hrvatski fondovi tamo prisutni. Vjerovatno ce se trend okrenuti drugi tjedan a do tada je tesko prognozirati sto ce spekulantima biti u glavi.

Malo me je razočarala prodaja danas, da se napravi dobar job.

skriven nalog na kupnji mudro mudro

Točno, skriveni nalogi na kupnji.

E moja prodaja preslabo je to da se nešto pošteno zaradi.

Ako ste pratili ovo u SAD-u onda Vam je jasno sto sam mislio kad sam govorio da banke sve odlucuju a ne analiticari – lijepo ce se sad JP Morgan i FED nakrcat dionicama, dignut trziste a onda prodat. Ljudi ce sve gledat ali se nece usuditi kupovat jer su im gace na podu.

Možda si ja to umišljam ali mi se čini da kod vira-r-a ipak prevladava
jedna sigurna doza uvjerenja u opravdanost naše investicije.

HRT,4000 ha cca 450k tona .Nije bas veselo,drzava ce povecat poticaje vjerojatno jer kooperanti bjeze u kukuruz…Govori Zadra,Totha i ostalih.Do sada u sjetvi 1500ha.Bit ce dobra i ova godina al ne ko prosla [undecid]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

New Report

Close