Sto se tice razine 12800 to ce vjerojatno biti jedan manji pit stop. Vrludati bi moglo na razinama od 13000-13400 ali ni to nebi trebala biti gornja granica pogotovo ne u sljedecih recimo 3-5 mjeseci. Mogao bi se ti i iznenaditi kako ta razina uopce ne znaci nista.
“Komentar Zlatka Turkoviča: Burzovna kriza će završiti kad više nitko ne bude računao na oporavak”
Jedna logicna izjava koju tumacim na nacin da ce se svijet oporaviti a mi ostati na ovim razinama dok fondovi ne prikupe cash a onda raketa.
Sto se tice razine 12800 to ce vjerojatno biti jedan manji pit stop. Vrludati bi moglo na razinama od 13000-13400 ali ni to nebi trebala biti gornja granica pogotovo ne u sljedecih recimo 3-5 mjeseci. Mogao bi se ti i iznenaditi kako ta razina uopce ne znaci nista.
dao Bog.
dao Bog.
ako 12800 probije naglo na velikom volumenu, to bi bio jaki signal promjene srednjoročnog trenda.
“Komentar Zlatka Turkoviča: Burzovna kriza će završiti kad više nitko ne bude računao na oporavak”
Jedna logicna izjava koju tumacim na nacin da ce se svijet oporaviti a mi ostati na ovim razinama dok fondovi ne prikupe cash a onda raketa.
S Turkijem se mogu složiti, ali s vama kolega ne.
Raketa? Nikako – daj Bože da to bude postupni rast jer ako ste u pravu, jao si ga nama. Pad koji bi brzo nakon toga uslijedio, bio bi još brži – V2. Ako me razumijete…[huh]
Nesto se suska da je sve manje poljoprivrednika zainteresirano za proizvodnju secerne repe jer im se isplate vise kulture potrebne za proizvodnju bio dizela (kukuruz i uljana repica). Izgleda da se moja predvidjanja ostvaruju i u RH jer cijena nafte radi svoje. Secer bi uskoro mogao postati dosta skup jer cijena nafte ide u nebo. E vidite zato je vazna dobra uprava koja je na vrijeme sklopila dogovor sa proizvodjacima te sada nema razloga za brigu.
I dalje ocekujem reviziju plana smanjenja cijene secera od strane EU koja bi uskoro mogla reagirati sto bi znacilo velik uzlet Vire – Coca Cola je prema tome macji kasalj.
Ratus ne razumijem Vas. Vrijeme ce biti najpametnije pa ako budete Vi u pravu ja cu to i napisati i reci da sam pogrijesio, medjutim taj scenarij mi se trenutno cini malo vjerojatnim. Raketa zato jer je Viro po pokazateljima podcijenjen – znaci idemo do razine 1550-1650 a onda polako dalje.
Vidim da je pojacana prodaja na burzi sto znaci da bi najprije kod nas moglo malo i na nize dok fondovi ne pripreme igraliste.
b i b i: ” prodao viro danas, prosjek izlaska 1375 kn, čekam ga malo niže ” hm ako lovis 20 kuna razlike ok ali ubrzo ces vidit da si napravijo gresku
ponovo kupio, poklopilo me na zatvaranju po 1333 kn
jomiii: ” b i b i: ” prodao viro danas, prosjek izlaska 1375 kn, čekam ga malo niže ” hm ako lovis 20 kuna razlike ok ali ubrzo ces vidit da si napravijo gresku ” ponovo kupio, poklopilo me na zatvaranju po 1333 kn
Kad kupiš po 1300 i prodaš po 1500 u dva sata onda se javi.
To je bilo onda prije mjesec dana kad je trebalo imati mudajzle se postavljat na kupnju.
@ baskija
bravo, ja se u ova loša vremena veselim i ovim malim mrvicama
jomiii:
”
b i b i: ” prodao viro danas, prosjek izlaska 1375 kn, čekam ga malo niže ” hm ako lovis 20 kuna razlike ok ali ubrzo ces vidit da si napravijo gresku
”
ponovo kupio, poklopilo me na zatvaranju po 1333 kn
jel’ ovo ?
Pustite nisu to mrvice. Nego da mi ne referiramo svaki dan šta smo trgovali
više bi mi značilo nekakvo vaše dugoročnije gledanje na tu našu investiciju.
Puno uspjeha i ubuduće!