zvone101:
”
zanimljiva teorija, znači po Vašem kada tržište krene gore viro mora još više. [lol] a ja se ponadao da je to zbog fundamenata i nekih lijepih očekivanja uskoro. [undecid]
”
pune su mi uši više fundamenata…imam u portfelju sve nizom dionice s fundamentima….i u minusu sam debelom…i sve imaju neka lijepa očekivanja i lijepe dobiti…kao da mi to pomaže?!
A zašto smo se našli u ovakvoj situaciji i da je naše tržište palo skoro najviše od svih?…zato jer je rasla cijena nekih dionica bez fundamenata….jer su takve puno interesantinije ulagačima…bez fundamenata…više s nekim špekulacijama…a s nima su pale i ove s fundamentima…eto…
I da, kad bude sve raslo, Viro će rasti brže od većine njih….i vrijedi 2000+ kuna….al u ovom momentu to apsolutno ništa ne znači…nažalost…
postao si jednostavno kao i ja dugoročni investiror [proud]
za one koji to ne mogu vidjedi a i koji to mogu a vole još jednom [smiley]
Što? To da su skriveni nalozi na prodaji Vira? Pa to je koma za ovu dionicu a ne nešto za smajlija.
SAD je trenutno na samom dnu, cak nesto i ispod dna. Znaci da treba ocekivati preokret. Ako se on ne dogodi (ja mislim da hoce jer nema razloga za potonuce) onda nam slijedi velik pad do razina od 10 000 bodova (DJIA).
alo ljudi o cemu pricamo,dogovorene su cijene sa seljacima odnosno kooperantima a u medjuvremenu cijene secera skacu.Znam da ce seljak opet naj… al ce secerane profitirat.To ce se iskazati na kraju ove godine kroz FI-e.Jos idemo sa njemcima P&L u grupaciju gdje se otvaraju ogromna trzista,coca-cola,sladorana….ma nema kraja ovoj firmi,idemo dalje[thumbsup] .Ne trzajte na ove kratkorocne korekcije jer sve to na kraju dodje na svoje,P/E je debelo ispod prosjeka Crobex-a
zvone101:
”
za one koji to ne mogu vidjedi a i koji to mogu a vole još jednom [smiley]
”
Što? To da su skriveni nalozi na prodaji Vira? Pa to je koma za ovu dionicu a ne nešto za smajlija.
niste me shvatili – mislio sam na pregled k/p koji ne mogu vidjeti.
ljudi se boje kupiti po ovoj cijeni a samo fondovi su krcali sebi 2 tj po 1500kn. ma nek cekaju. steta sto nemam vise para. ako se sjecate robic je svojih 24000kom prodao po 1500
niste me shvatili – mislio sam na pregled k/p koji ne mogu vidjeti.
Ma mene više brinu ove mine koje ne vidiš dok ne nagaziš na njih. A sve ih je više.
ja sam se iskrcao na 1700kn i ponovo usao sa prosjekom 1550kn.Samo sam iskoristio mali trend koji se vidio po TA.Mogao sam i bolje proci al sam bio nestrpljiv[undecid]
isto samnom. samo sto sam ja dva puta tako