prosjek ulaska 1326 kn
Malo je onih koji ce po ovoj cijeni prodati Viru. Neki su iskoristili oscilacije u SAD-u zadnjih nekoliko dana i jeftino prosli. Neznam sto bi se to trebalo dogoditi da prodam svoje dionice a da se ne tice same tvrtke.
Nebrini, što se tiče drukanja. Kod mene, kad je riječ ovoj dionici, vrijedi ona narodna: “teško ribu u vodu natjerat”![lol]
Portfelj prodao uz prinos od 40% prije točno mjesec dana. Imao malo i sreće moram priznat!
Igrao se sa ATPL od 26.. kupnja, prodaja 28.. te sam ulazio u prosjeku u viru oko 2350… Sad čekam! Sigurno pola godine ako ne i dugoročno, ovisi o stanju na tržištu… Šta da radim drugo? Nemam ideju kad je riječ o drugim dionicama. Sve mi je to na dugu štapu, ta očekivanja od građevinara te nekakvi ogromni poslovi vani.
Moj savjet svima koji čitaju ovu temu: najbolji lijek protiv inflacije nije ulaganje u sve dionice nego u samo one podcijenjene. Eto kako ja čuvam vrijednost novca. Možda se kockam, možda ne. Al nešto sigurno znam, VIRO-R-A vrijedi puno više.
Bez rizika nema profita. [proud]
b i b i: ” evo i ja se pridružujem imateljima ovih dionica, presložio portfelj i sad mi je sve u viru, u potpunosti se slažem sa kolegom optimum99 ” Kako kaže Buffett zašto ulagat u svoj deseti izbor ako možeš u prvi, vrijeme će ocjenit Vašu odluku.
Taj Buffett je pametan čovjek……[lol]
Šalim se malo, tako je, vrijeme će pokazat.
Slažem se sa kolegama oko perspektive Vira. Proizvodnja etanola, kupovina sladorane, dokapitalizacija, coca-cola… Pa nek se pola realizira, perspektiva je sjajna.
Ja sam također dokupio još Vira, iako sam i prije jako vjerovao u ovu dionicu i kupovao je po 1560.
I ne mislim izlaziti ispod 2200 !
……. te sam ulazio u prosjeku u viru oko 2350… Sad čekam! Sigurno pola godine ako ne i dugoročno, ovisi o stanju na tržištu… Šta da radim drugo? …. [/b] [proud]
Bogami ,ako si ulazio po toj cijeni , načekat’ ćeš se.
Ipak , pošto je viša od ATH , vjerojatno si mislio 1350……
Evo malo svježih vijesti koje bi se mogle prebaciti u topic Sladorana, ali se može itekako ticati VIRA.
Izvršeno je moderniziranje Sladorane u slučaju ugradnje frekventnih pretvarača na elektromotornim pogonima i rekonstrukcija napajanja el. energije.
Ovim potezima je direktna ušteda 860.000,00 KN godišnje tj 36 % el. energije, a dugoročno smanjenje emisije stakleničkih plinova….
E sad je najzanimljivije da ta ulaganja izvodi HEP ESCO.
Znači pod okriljem države.
Šminkanje udavače je ozbiljno i ne izgleda više kao reko-poreko.
Vjerojatno se od kupca sad očekuje i veća ponuda.
Sa rekordnim prinosima i suradnjom Coca Cole te mogućom dokapitalizacijom VIRO će imati pregršt posla.
Novi trendovi dogovora među šečeranama su tu i ova privredna grana može uz par dobrih vjetrova u leđa spremno uletiti u EU bez straha.
Zna se koliko nam je neophodan izvozni rezultat…….
AKTIVIRAJMO RESURSE!
Eto političari da vas vidimo sad hoćete li odraditi posao…
optimum99: ” ……. te sam ulazio u prosjeku u viru oko 2350… Sad čekam! Sigurno pola godine ako ne i dugoročno, ovisi o stanju na tržištu… Šta da radim drugo? …. [/b] [proud] ” Bogami ,ako si ulazio po toj cijeni , načekat’ ćeš se. Ipak , pošto je viša od ATH , vjerojatno si mislio 1350……
Da, 1350…… Pardon!
Misliš da će se dugo čekati do gore greškom navedene brojke? Možda izađem na toj razini već u ovoj godini.[rolleyes]
Nebrini, što se tiče drukanja. Kod mene, kad je riječ ovoj dionici, vrijedi ona narodna: “teško ribu u vodu natjerat”![lol] Portfelj prodao uz prinos od 40% prije točno mjesec dana. Imao malo i sreće moram priznat! Igrao se sa ATPL od 26.. kupnja, prodaja 28.. te sam ulazio u prosjeku u viru oko 2350… Sad čekam! Sigurno pola godine ako ne i dugoročno, ovisi o stanju na tržištu… Šta da radim drugo? Nemam ideju kad je riječ o drugim dionicama. Sve mi je to na dugu štapu, ta očekivanja od građevinara te nekakvi ogromni poslovi vani. Moj savjet svima koji čitaju ovu temu: najbolji lijek protiv inflacije nije ulaganje u sve dionice nego u samo one podcijenjene. Eto kako ja čuvam vrijednost novca. Možda se kockam, možda ne. Al nešto sigurno znam, VIRO-R-A vrijedi puno više. Bez rizika nema profita. [proud]
trziste je takvo kakvo je kod nas….ovo je zalosna cijena sada…pitam ja vas ocete vi meni prodati svoj auto ili stan po 30-40% jeftinije kako to sada rade neki sa dionicom vira…a jasno se zna skoro u kunu koliko je realno dati za nju!
optimum99: ” Nebrini, što se tiče drukanja. Kod mene, kad je riječ ovoj dionici, vrijedi ona narodna: “teško ribu u vodu natjerat”![lol] Portfelj prodao uz prinos od 40% prije točno mjesec dana. Imao malo i sreće moram priznat! Igrao se sa ATPL od 26.. kupnja, prodaja 28.. te sam ulazio u prosjeku u viru oko 2350… Sad čekam! Sigurno pola godine ako ne i dugoročno, ovisi o stanju na tržištu… Šta da radim drugo? Nemam ideju kad je riječ o drugim dionicama. Sve mi je to na dugu štapu, ta očekivanja od građevinara te nekakvi ogromni poslovi vani. Moj savjet svima koji čitaju ovu temu: najbolji lijek protiv inflacije nije ulaganje u sve dionice nego u samo one podcijenjene. Eto kako ja čuvam vrijednost novca. Možda se kockam, možda ne. Al nešto sigurno znam, VIRO-R-A vrijedi puno više. Bez rizika nema profita. [proud] trziste je takvo kakvo je kod nas….ovo je zalosna cijena sada…pitam ja vas ocete vi meni prodati svoj auto ili stan po 30-40% jeftinije kako to sada rade neki sa dionicom vira…a jasno se zna skoro u kunu koliko je realno dati za nju! ”
A koliko je kolega realno po vama ?