VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zalihe su u 3Q 2007 bile oko 90mil kn vece od zaliha u 3Q 2006. Ako su sav visak uspjeli prodati izvjesce ce bit odlicno.

Ma što me birga za izvješće, svi znamo da će biti briljantno pa evo gdje je dionica iako bi trebala biti puno više. No ono što mene više zanima, kaj se zbiva sa coca colom, neki se sjećaju naloga za kupnju od 500 kom na +1500 kn kada se bila prvi put pojavila vijest u novinama. Mislim da je to indikativno.

Jedva čekam stampedo kada se objavi. Bit će to blokada za blokadom.IMHO

pravo pitanje. i mene zanima šta je sa coca-colom.aditive su uzeli i siguran sam da su prošli kontrolu,ali ugovora još nema.da li netko zna nešto o tome

lukic00:

Zalihe su u 3Q 2007 bile oko 90mil kn vece od zaliha u 3Q 2006. Ako su sav visak uspjeli prodati izvjesce ce bit odlicno.

Ma što me birga za izvješće, svi znamo da će biti briljantno pa evo gdje je dionica iako bi trebala biti puno više. No ono što mene više zanima, kaj se zbiva sa coca colom, neki se sjećaju naloga za kupnju od 500 kom na +1500 kn kada se bila prvi put pojavila vijest u novinama. Mislim da je to indikativno.

Jedva čekam stampedo kada se objavi. Bit će to blokada za blokadom.IMHO

ne pratim baš VIRO, o cemu se radi to sa Coke?

Prije stanovitog vremena, mislim prije jedno 3 mj, Business.hr je objavio ekskluzivnu vijest da je Viro izabran za dobavljača šečera za Coca colu. Vijest su objavili na cijeloj naslovnici. Čini mi se da je tada cijena bila oko 1450 kn na burzi i brljavila. Nakon vijesti mirovinci podebljavaju pozicije sa nalozima od 500 + kom na 1500 kn, i cijena odlazi na 1660+ kn.

Viro, demantira vijest, rekavši da je Coca cola samo završila screening tvornice i uvjeta proizvodnje ali da još nije potpisan ugovor. Od tada, nema novih vijesti, ali vjerujem da osim Vire, nema tko drugi dobiti predmetni posao a ako se to dobije, cijena od 2000+ će biti samo sjećanje.

Prije stanovitog vremena, mislim prije jedno 3 mj, Business.hr je objavio ekskluzivnu vijest da je Viro izabran za dobavljača šečera za Coca colu. Vijest su objavili na cijeloj naslovnici. Čini mi se da je tada cijena bila oko 1450 kn na burzi i brljavila. Nakon vijesti mirovinci podebljavaju pozicije sa nalozima od 500 + kom na 1500 kn, i cijena odlazi na 1660+ kn.

Viro, demantira vijest, rekavši da je Coca cola samo završila screening tvornice i uvjeta proizvodnje ali da još nije potpisan ugovor. Od tada, nema novih vijesti, ali vjerujem da osim Vire, nema tko drugi dobiti predmetni posao a ako se to dobije, cijena od 2000+ će biti samo sjećanje.

Tnx, dobro je to znati…[thumbsup]

http://www2.hgk.hr/kuna/nominacije.asp

zanimljivo tko je u natječaju za Velike tvrtke

Postanite Eu-robovi

stranica 248…kolega misko vam je stavio clanak iz jutarnjeg…dobro procitajte i sve ce vam biti jasno vezano za coca colu….dalje, stranica 245….kolega ratus….isto jako zanimljiv clanak…procitajte obavezno[wink]
inace imate dolje prozorcic, upisete stranicu i tamo ste[thumbsup]

OBAMA................SPASITELJ

http://www.jutarnji.hr/novac/bizzbuzz/clanak/art-2008,2,25,viro_konkurencija,109868.jl

ovo je za one koji su se bojali za buducnost vira….[thumbsup]

spyder:

http://www.jutarnji.hr/novac/bizzbuzz/clanak/art-2008,2,25,viro_konkurencija,109868.jl

ovo je za one koji su se bojali za buducnost vira….[thumbsup]

Dobra je uprava, treba je priznati..[thumbsup]

[color=blue]Poticaj proizvodnje šećerne repe porastao sa 500,00 na 1.000,00 kn
[/color]

http://www.virovitica.info/vijesti/657

[proud]

ne kužim 1 stvar kod nas (vukovarsko srijemska županija) država plaća 3000 kn po ha šećerne repe poticaj. Jel u Viru ljudi koji su s njima ugovarali dobiju tih 3000 i + novih 1000 ili dobijaju samo 1000 kn?

jeste gledali danas vijesti…hanfa optuzila mirovince za rusenje burze….sramota!kako ih nije sram…sad ih treba dobro po depu udariti…ljudi dizu kredite da bi kupovali dionice a ovi im ruse cijenu iz neopravdanih razloga govoreci da je cijena prenapuhana!ovo je za zatvor![angry]

New Report

Close