2006g
1Q-11.179
2Q-11.051
3Q-27.347
4Q-67.434
2007g
1Q-21.062
2Q-32.453
3Q-51.043
4Q-vjerujem oko 100
Hvala
to bi trebalo bit dosta za 2000kn?
najmanje 2000…sad je 1800 realno…i to 1/1…plus dokap, plus prosirenje tvrtke odnosno povecanje proizvodnje, o cemu se jako malo govori, a i ugovor s coca colom
Vaš komentar na ovaj tekst
24.2.2008
GRADSKI VIJEĆNICI ŽUPANJE AKTUALIZIRALI PITANJE PRIVATIZACIJE SLADORANE
Ulica šuška o tihoj privatizaciji, a političari neinformirani
ŽUPANJA – Predstojeća privatizacija Sladorane jedna je od središnjih tema koja zaokuplja županjske političare, te stoga nije čudno što je o tome bilo riječi i na posljednjem aktualcu Gradskog vijeća. Tako se Ivica Šarić iz HNS-a zanimao u kojoj je fazi privatizacija županjske Sladorane. Naime, Šarić je podsjetio na to da je još prije godinu dana na sjednici Gradskog vijeća Županje oko privatizacije šećerane postignut konsenzus svih političkih stranaka u gradu. Od Vlade je zatraženo ustupanje 25 posto plus jedne dionice lokalnoj samoupravi, odnosno Gradu Županji, 25 posto radnicima prema diskontnoj cijeni, isto toliko predviđeno je za strateškog partnera koji će prepoznati viziju razvoja Sladorane, dok će preostalih 13 posto biti izlistano na burzi. Iako je zahtjev upućen još početkom veljače prošle godine, nikakav odgovor još nije stigao, rekao je Šarić. “Riječ je o vrlo osjetljivom i važnom pitanju za naš grad i za uposlenike i kooperante ovog značajnog gospodarskog subjekta. Prošlo je dosta vremena i vijećnici ne znaju što se trenuta;no događa u Sladorani. Po gradu se šuška da se tamo provodi tiha privatizacija, mijenjaju se predsjednici uprave, nadzornog odbora. To je donekle i razumljivo, jer država je većinski vlasnik Sladorane, no možemo postaviti pitanje hoće li lokalni HDZ preuzeti svu odgovornost za događanja u županjskoj šećerani, jer iz njihove stranke je i predsjednik Uprave, ali i Nadzornog odbora “, upitao je Šarić. Odgovarajući na vijećničko pitanje, županjski gradonačelnik koji je prije desetak dana preuzeo i dužnost predsjednika Nadzornog odbora županjske Sladorane Davor Miličević, poručio je kako se privatizacija Sladorane očekuje u sljedeća dva do tri mjeseca prema već poznatom modelu koji je Gradsko vijeće tražilo, i u kojem će Gradu biti ustupljeno 25 posto plus jedna dionica te tvornice. “Znamo da je riječ o vrlo značajnom gospodarskom subjektu čija je kvalitetna privatizacija od velikog značenja kako za uposlenike ove tvrtke, tako i za cijeli grad i županiju i ona će sasvim sigurno biti kvalitetno obavljena i na dobrobit svih nas odrađena”, zaključio je Miličević.
split009: ” Evo 1 file u prilogu pa pogledajte malo što čeka VIRO!!! A pogledajte i ostale u tablici pa onda procjenite podatke sami!!! [thumbsup][color=blue][/color] ” Kolega sve bi bilo super samo da ste Viro usporedili sa kompanijama iz sektora, ovako usporedba ne vrijedi nista. [undecid]
Vidim da ste se dotakli moje tablice…
Ove dionice su samo orjentaciono u tablici… za ostale treba samo iskopirat zadnji redak te sa opcijom replace zamjeniti staru oznaku novom… inace imate novu verziju te tablice u podforumu fundamentalna analiza … bila je neka sitna izmjena u izracunu dobiti za zadnja cetiri kvartala…
baš sam to htio reći tj da sam ovu tablicu već vidio kod mira 25.volio bih da mi objasniš ova zadnja 2 stupca u na stranici ‘cijena dionica’ tj ovo što piše kupi i prodaj?
2 mornar… zanemari ta zadnja dva reda… vuce tablicu s interneta pa sve sto se nalazi u njoj prikaze u excelu… vjerojatno je to neki link za online trgovanje…
ok,ja isto spremam tablicu u kojoj ćeš imati fundamentalnu za sva četiri tromjesečja i godišnja ali ću te zanoliti za pomoć(kada budem pri kraju) da mi pomogneš da spojim to na linkove tj da ne moram svaki put kopirat financijsko izvješće u tablicu.eto’o