Ima li snage Viro da preuzme Sladoranu Županja?
ima…..inace imas tekst o tome vec se pisalo, cini mi se 6 mj prosle godine..ili peti, malo kopaj!izrazili su zelju da bi je preuzeli i da imaju kapitala za to!govorilo se da bi u to usli s ipkk ali su naglasili da mogu sami…robic je dosta jak igrac uopce nesumnjam da zaista to mogu!inace imaju u jaku potporu banaka sto se vidi u top 10…sve najace banke u hrv[cool]
Za programe poticanja poduzetništva u proračunu za ovu godinu ukupno je rezervirano 1,87 milijardi kuna, što je povećanje od 25 posto u odnosu na 2007. godinu. Od toga je izvoznicima namijenjeno 247 milijuna kuna (povećanje od 21 posto), a za razvoj poduzetništva planira se utrošiti 712 milijuna kuna (što je povećanje od čak 66 posto). Posebni programi za povećanje konkurentnosti domaće privrede dobit će oko 130 milijuna kuna, što je povećanje od 48 posto
evo dobre vijesti za nas….posto izvozimo vise od 50% sigurno cemo uzeti dio kolaca[smiley]
asdfgh123: ” Ima li snage Viro da preuzme Sladoranu Županja? ” ima…..inace imas tekst o tome vec se pisalo, cini mi se 6 mj prosle godine..ili peti, malo kopaj!izrazili su zelju da bi je preuzeli i da imaju kapitala za to!govorilo se da bi u to usli s ipkk ali su naglasili da mogu sami…robic je dosta jak igrac uopce nesumnjam da zaista to mogu!inace imaju u jaku potporu banaka sto se vidi u top 10…sve najace banke u hrv[cool]
Kolko se sjecam neki ugovor o poslovnoj suradnji je vec potpisan s IPKK!?
ddarioo:
“Za programe poticanja poduzetništva u proračunu za ovu godinu ukupno je rezervirano 1,87 milijardi kuna, što je povećanje od 25 posto u odnosu na 2007. godinu. Od toga je izvoznicima namijenjeno 247 milijuna kuna (povećanje od 21 posto), a za razvoj poduzetništva planira se utrošiti 712 milijuna kuna (što je povećanje od čak 66 posto). Posebni programi za povećanje konkurentnosti domaće privrede dobit će oko 130 milijuna kuna, što je povećanje od 48 posto”
Odlicno razmisljanje, svaka cast. Inace 72% portfelja mi je u viri a 28% u ipkk. Mislim da bi Vam ovo trebalo reci koliko ocekujem od ove tvrtke u ovoj godini. Hoce li se moja predvidjanja pokazati tocnima vrijeme ce pokazati.
Evo 1 file u prilogu pa pogledajte malo što čeka VIRO!!!
A pogledajte i ostale u tablici pa onda procjenite podatke sami!!!
[thumbsup][color=blue][/color]
Preokret u SAD-u kakav sam i ocekivao pod brojem 7. Split009 analiza ti je osrednja ali si nekako pogodio pravu ocekivanu vrijednost Vira ove godine. Kao sto sam i rekao spekulanti ce u ponedjeljak kupovati po 1400kn.
Evo 1 file u prilogu pa pogledajte malo što čeka VIRO!!! A pogledajte i ostale u tablici pa onda procjenite podatke sami!!! [thumbsup][color=blue][/color]
Kolega sve bi bilo super samo da ste Viro usporedili sa kompanijama iz sektora, ovako usporedba ne vrijedi nista.
[undecid]
ja bi se dodao na dobit vira po kvartalima….usporedite dobiti iz 2006 u odnosu na 2007, a pri tome dobro pogledajte dobit 4Q iz 2006…i recite mi sto mislite sto nas ceka u 4Q 2007….[proud]..bojim se pomisliti..koliko je kolaca pojedeno za bozic i novu godinu…mi smo doma potrosili oko 10kg secera…[smiley]