Ma sve te vijesti imaju jako mali ili nikakav utjecaj na cijenu… sad samo da se stabilizira oko recino 1400-1500, a onda kad bi recimo sjela dokap. … gdje bi nam bio kraj[sealed][sealed][thumbsup]
opa wiking pridruzujes se bikovskoj tematici avatara.. to je definitivno promjena trenda nemoram ni gledat crobex!![thumbsup][thumbsup][thumbsup]
ma studiram u osijeku i bio sam na 2 tjenda prije 2,5 godine u njemačkoj na praznicima. Ma znam ja za taj dogovor i biodizel će njavjerojatnije proizvoditi Županjska šećerana ali gle problem je i taj što te šećerane u stvari nemaju JAKOG igrača jer se samo sjetite prije (ne znam kakva je situacija bila sa Virom u to doba) nekih 10 g kada je Županjska šeć. isplaćivala novac preko Slavonske banke pa je bilo muljanja itd itd i skoro je propala ta banka i seljaci su čekali 1-1,5 g isplatu. Nadam se da su ta vremena danas prošla ali ipak znate vi onu povijest se ponavlja? Zato mislim da njih preuzmu ozbiljni ljudi (ne i stranci jer njima nije u interesu od države recimo Italije, Njemačke,… da otkupljuju tolike kol. šećera jer bi to značilo smanjenje proizvdonje šeć. u njihovoj zemlji) kao recimo Todorić (neću ulaziti kako je nakon rata skupio toliki kapital ali ako je i na mutne poslove bar se vidi da čovjek zna napraviti nešto poslje toga
ili je Hypo povećala kamate na oročenje?….LOLLOL
Je, prije su bli 4,14% a sad su 4,20 % ![lol] [lol] [lol]
…Zato mislim da njih preuzmu ozbiljni ljudi (ne i stranci jer njima nije u interesu od države recimo Italije,
Njemačke,… da otkupljuju tolike kol. šećera jer bi to značilo smanjenje proizvdonje šeć. u njihovoj zemlji) kao recimo Todorić …
Oprostite, mislio sam da studirate u Njemačkoj i da imate Agrokorovu stipendiju jer i kod Podravke ste zagovarali preuzimanje od strane Todorića. Imate u ekonomskoj literaturi na faksu odličnu literaturu o preuzimanjima tvrtki: kada, zašto i tko ima ekonomski opravdane razloge za spajanje s drugim.
To što “čovjek zna napraviti nešto poslije toga” nije dovoljan razlog za ulazak u proizvodnu tvrtku poput Vira.
Vidim ima dosta naloga na 1240, bojim se da su sanse da se danas po toj cijeni kupuje nikakve. Treba znati da je viro dosta podcijenjen a onaj tko je prodavao to je radio samo zato sto je morao. Prodavaci znaju sta imaju!
S obzirom da nisam nikada sudjelovao u dokapitalizaciji, zamolio bih nekog da mi u kratkim crtama pojasni kakve su mi opcije i prava ako (kad) dođe do dokapitalizacije Vira, te kako ostvarujem ista.
to ćeš, kao i svi ostali, saznati kad i ako jednom dođe do objave. tad će odrediti pravila igre.
to ćeš, kao i svi ostali, saznati kad i ako jednom dođe do objave. tad će odrediti pravila igre.
Ok. Hvala. Mislio sam da postoje neka uigrana pravila.