VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

wikin, kaj sve ovo znači za viro, dobro/loše

&

Ma sve te vijesti imaju jako mali ili nikakav utjecaj na cijenu… sad samo da se stabilizira oko recino 1400-1500, a onda kad bi recimo sjela dokap. … gdje bi nam bio kraj[sealed][sealed][thumbsup]

Glory, glory, Man United!!

opa wiking pridruzujes se bikovskoj tematici avatara.. to je definitivno promjena trenda nemoram ni gledat crobex!![thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Glory, glory, Man United!!

ma studiram u osijeku i bio sam na 2 tjenda prije 2,5 godine u njemačkoj na praznicima. Ma znam ja za taj dogovor i biodizel će njavjerojatnije proizvoditi Županjska šećerana ali gle problem je i taj što te šećerane u stvari nemaju JAKOG igrača jer se samo sjetite prije (ne znam kakva je situacija bila sa Virom u to doba) nekih 10 g kada je Županjska šeć. isplaćivala novac preko Slavonske banke pa je bilo muljanja itd itd i skoro je propala ta banka i seljaci su čekali 1-1,5 g isplatu. Nadam se da su ta vremena danas prošla ali ipak znate vi onu povijest se ponavlja? Zato mislim da njih preuzmu ozbiljni ljudi (ne i stranci jer njima nije u interesu od države recimo Italije, Njemačke,… da otkupljuju tolike kol. šećera jer bi to značilo smanjenje proizvdonje šeć. u njihovoj zemlji) kao recimo Todorić (neću ulaziti kako je nakon rata skupio toliki kapital ali ako je i na mutne poslove bar se vidi da čovjek zna napraviti nešto poslje toga

ili je Hypo povećala kamate na oročenje?….LOLLOL

Je, prije su bli 4,14% a sad su 4,20 % ![lol] [lol] [lol]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

mislim da cu i ja danas u dokup, očekujem dobro izvješće,pa valjda će se nešt zaradit za 1 godinu

…Zato mislim da njih preuzmu ozbiljni ljudi (ne i stranci jer njima nije u interesu od države recimo Italije,
Njemačke,… da otkupljuju tolike kol. šećera jer bi to značilo smanjenje proizvdonje šeć. u njihovoj zemlji) kao recimo Todorić …

Oprostite, mislio sam da studirate u Njemačkoj i da imate Agrokorovu stipendiju jer i kod Podravke ste zagovarali preuzimanje od strane Todorića. Imate u ekonomskoj literaturi na faksu odličnu literaturu o preuzimanjima tvrtki: kada, zašto i tko ima ekonomski opravdane razloge za spajanje s drugim.
To što “čovjek zna napraviti nešto poslije toga” nije dovoljan razlog za ulazak u proizvodnu tvrtku poput Vira.

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

Jel to samo tako od kad ja pratim VIRO, ili su prodavači uvijek ovako disciplinirani?

Vidim ima dosta naloga na 1240, bojim se da su sanse da se danas po toj cijeni kupuje nikakve. Treba znati da je viro dosta podcijenjen a onaj tko je prodavao to je radio samo zato sto je morao. Prodavaci znaju sta imaju!

S obzirom da nisam nikada sudjelovao u dokapitalizaciji, zamolio bih nekog da mi u kratkim crtama pojasni kakve su mi opcije i prava ako (kad) dođe do dokapitalizacije Vira, te kako ostvarujem ista.

to ćeš, kao i svi ostali, saznati kad i ako jednom dođe do objave. tad će odrediti pravila igre.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

to ćeš, kao i svi ostali, saznati kad i ako jednom dođe do objave. tad će odrediti pravila igre.

Ok. Hvala. Mislio sam da postoje neka uigrana pravila.

New Report

Close