VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Veci igraci prodaju. Znao sam jos krajem prosle godine da ce DJIA pasti na razine 10-11 tisuca bodova ali za sada je od pocetka godine taj index pao oko 8,7%(13270 – 12200) a viro oko 32%(1700 – 1290). To je ipak malo previse ali ocito nekome gori pod petama tako da jednostavno mora prodavati.

prodo juče na 1379, kupio danas na 1256. Nije nešto, ali čovjeka veseli[thumbsup]

prodo juče na 1379, kupio danas na 1256. Nije nešto, ali čovjeka veseli[thumbsup]

Naročito ako si prodao 2.000 kom.

Da 2000 – 5000 kom

Čitam na teletextu kako je explodirala tvornica šečera u USA.
Ajde ti sad pripravi i namiri cijelu USA….

opala!

To će sad viro opskrbljivati,zato i žele pojačati suradnju sa IPKK…[lol]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

VIRO je zakon.

VIRO je zakon.

Da, ima najbolji p/e uz ULPL………..

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

tko zna možda će nam cijena iz dokap. i tržišna biti iste
[lol] [lol] [lol] [lol]

imam vira preko glave .

godina najvećeg rasta profita , a cijena pada…

Ako ciljana cijena na dokapu bude kao tržišna, dokap se odgodi i to je to….

Ma ko mi je to nabio nalog od 4 komada iznad mog i njegov proša a ja zaglavio…. moj niko neće, fali mi 100 kn da dignem cijenu katastrofa…..

[thumbsup]

tko zna možda će nam cijena iz dokap. i tržišna biti iste [lol] [lol] [lol] [lol] imam vira preko glave . godina najvećeg rasta profita , a cijena pada…

kako stoji s dokap. tj . kad bi trebala biti ?

New Report

Close