Ovaj Viro ostvaruje takve promete i tako brzo,snažno i efikasno raste da ću ga morati prodati jer ovo je previše uzbuđenja za moje plaho srce….[lol] [lol] [lol]
ovo ste dobro napisali kolega![thumbsup]
mmstanic: ” Ovaj Viro ostvaruje takve promete i tako brzo,snažno i efikasno raste da ću ga morati prodati jer ovo je previše uzbuđenja za moje plaho srce….[lol] [lol] [lol] ” ovo ste dobro napisali kolega![thumbsup]
da..i ja se slazem…idemo ga svi prodati….samo tek sam ga opet kupio…[lol]
argumentiraj
[/quote]
klikni si gore na ticker pa ti skoče van pokazatelji…di ćeš boljih argumenata
[proud]
Korekcija bi trebala bit gotova oko 10.02., iako viro vrijedi ocito stranci prodaju sve sto imaju tako da me nebi cudilo da padne opet na 1300kn. Vjerojatno ce danas ili sutra u SAD-u potonuti malo jace sto bi moglo izazvati vecu rasprodaju. Kad sve to prodje mislim da je cijena od 2200kn realna ako potpisu ugovor s Coca Colom. Dokapitalizacija, preuzimanje sladorane i povezivanje s ipkk moglo bi ako se ostvari podignuti viro iznad 3000kn.
Korekcija bi trebala bit gotova oko 10.02., iako viro vrijedi ocito stranci prodaju sve sto imaju tako da me nebi cudilo da padne opet na 1300kn. Vjerojatno ce danas ili sutra u SAD-u potonuti malo jace sto bi moglo izazvati vecu rasprodaju. Kad sve to prodje mislim da je cijena od 2200kn realna ako potpisu ugovor s Coca Colom. Dokapitalizacija, preuzimanje sladorane i povezivanje s ipkk moglo bi ako se ostvari podignuti viro iznad 3000kn.
Ovaj datum je iz magične kugle ili imaš neki argument?
lukic00:
” Korekcija bi trebala bit gotova oko 10.02., iako viro vrijedi ocito stranci prodaju sve sto imaju tako da me nebi cudilo da padne opet na 1300kn. Vjerojatno ce danas ili sutra u SAD-u potonuti malo jace sto bi moglo izazvati vecu rasprodaju. Kad sve to prodje mislim da je cijena od 2200kn realna ako potpisu ugovor s Coca Colom. Dokapitalizacija, preuzimanje sladorane i povezivanje s ipkk moglo bi ako se ostvari podignuti viro iznad 3000kn.
”
Ovaj datum je iz magične kugle ili imaš neki argument?
Nemam potrebu iznositi detaljno svoje analize, tako da ti na ovo necu odgovoriti, medjutim prati trziste i ukoliko korekcija do tada ne zavrsi u buduce ignoriraj moje postove.
lukic00: ” Korekcija bi trebala bit gotova oko 10.02., iako viro vrijedi ocito stranci prodaju sve sto imaju tako da me nebi cudilo da padne opet na 1300kn. Vjerojatno ce danas ili sutra u SAD-u potonuti malo jace sto bi moglo izazvati vecu rasprodaju. Kad sve to prodje mislim da je cijena od 2200kn realna ako potpisu ugovor s Coca Colom. Dokapitalizacija, preuzimanje sladorane i povezivanje s ipkk moglo bi ako se ostvari podignuti viro iznad 3000kn. ” Ovaj datum je iz magične kugle ili imaš neki argument?
dokap je vjerovatno nužan s aspekta realizacije poslovnih planova (čitaj investicija).
molim upućenije da potvrde ili opovrgnu.
istovremeno, dokapom bi se smanjio p/b ratio, koji je pri cijeni od 1500 kn na granici prihvatljivosti.
mislim da bi nakon dokapa realni target za ovu dionicu trebao biti cca 2500 kn do kraja 2008.
a valjda će ovo više krenuti prema gore.dodijalo mi je gledati viru na ovim razinama.a bas sam jucer u samoposluzi kupio 1 kg šećera[cool]
lukic00: ” lukic00: ” Korekcija bi trebala bit gotova oko 10.02., …” Kolega je iz Međugorja.Konačno opet jedan vidioc na forumu.
definitivno No1 za topic najduhovitiji comment na tržištu kapitala [smiley][smiley][smiley]
ŠPANCIR: ” lukic00: ” lukic00: ” Korekcija bi trebala bit gotova oko 10.02., …” Kolega je iz Međugorja.Konačno opet jedan vidioc na forumu. ” definitivno No1 za topic najduhovitiji comment na tržištu kapitala [smiley][smiley][smiley]
meni tu nije ništa smješno, … .. sve to što se dešava, dešava se planski! .. samo budala može mislit da se stvari dešavaju sluučajno.
antitalent: ” ŠPANCIR: ” lukic00: ” lukic00: ” Korekcija bi trebala bit gotova oko 10.02., …” Kolega je iz Međugorja.Konačno opet jedan vidioc na forumu. ” definitivno No1 za topic najduhovitiji comment na tržištu kapitala [smiley][smiley][smiley] ” meni tu nije ništa smješno, … .. sve to što se dešava, dešava se planski! .. samo budala može mislit da se stvari dešavaju sluučajno.
O ne, opet teorije zavjere…
Gospodo, sve ovo smo vidjeli puno puta prije, a bogami se događalo i kad mi starci još nisu bili u planu…
Tko nije za burzu, nek si nađe neki drugi unosan hobi koji manje šteti zdravlju… Hekla npr.
[cool]