VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Viro tvornica šećera očekuje uspješnu poslovnu godinu
U prvih devet mjeseci 2007. Viro je ostvario rast neto dobiti od 204 posto na 104,5 milijuna kuna

Skupština je dala ovlast Upravi da u sljedećih pet godina poveća temeljni kapital Viro tvornice šećera za najviše 124.800.000,00 kuna izdavanjem novih dionica (odobreni temeljni kapital), te odobrila dodavanje djelatnosti projektiranja, građenja i nadzora nad građenjem u Predmet poslovanja.

temeljni kapital sada iznosi 249,6 mil.kn ,Broj izdanih1.386.667 = 180 kn po izdanoj ,bez nominalog iznosa

12 kn dividenda za 2006 isplaćena u listopadu 07′ ,(16,6 mil.kn)
zadržana dobit —85 mil. kn. sa kojom imaju pravo na tržištu kupiti max 10 % dionica….

2006 .su imali povećanje TK 80% ,ali sa pretvorbom 83,2 milijuna kuna kapitalne i 27,7 milijuna kuna zadržane dobiti bez izdavanja novih dionica

strpljen spašen

[thumbsup]

što ja trebam učiniti kao vlasnik dionice??

Biti vrlo sretan [lol]

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Ajde da je i tebe čuti …

I love the Smell of Profits in the Morning

Luka14 uplatiš im novo izdane ,ako hoćeš…

Mozes jos to malo pojasnit za nas laike! hvala ti

Priključio se i ja na 1500, mogo sam malo i pričekat, ali vidim po fundamentima sve[thumbsup]

Luka14 uplatiš im novo izdane ,ako hoćeš…

i uz malo srece zaradis[lol]

OBAMA................SPASITELJ

zar opet idemo doli.uz ovakve fundamentalne pokazatelje trebali bi letjeti.jedva čekam da počnu stizati godišnja fin izvješća pa da vidimo ko je faca.[angry]

niko nije raspoložen za komentare ili da podjeli neku informaciju…..

Vlasnik računa 25.1. Stanje [%] Vrsta računa
1. EOS-Z D.O.O. 465.483 33,57 Osnovni račun
2. ROBIĆ D.O.O. 449.600 32,42 Osnovni račun
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 58.592 4,23 Skrb. račun
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 42.181 3,04 Skrb. račun
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./RAIFFEISEN MIROVINSKO DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM MIROVINSKIM FONDOM D.O.O. ZA RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 39.005 2,81 Skrb. račun
6. ZADRO MARINKO 34.417 2,48 Osnovni račun
7. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 15.387 1,11 Osnovni račun
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 12.106 0,87 Skrb. račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 10.033 0,72 Skrb. račun
10. HPB D.D. 9.767

Evo nam novog igrača među prvih 10! Skupljaju i dalje, stanje se razlikuje u odnosnu na dan 16.1. kada sam zadnji put gledao, tada nisu bili među prvih 10![lol]

@cipp
na strani 265 na dnu , baci oko…[wink]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

pati cijelo tržište pa i viro.
ništa čudno.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

New Report

Close