Pokusao nesto oko 1350, al nije islo. Stalno mi je bjezao danas, sutra mozda vise srece
Sumljam na toj razini. UŠAO SAM SMIRENO NA 1500……[cool]
Poslije poteza FED-a nema se šta više čekati!!! Sad čekam ljeto s virom [thumbsup]
VIRO TVORNICA ŠEĆERA D.D./REDOVNA DIONICA VIRO-R-A
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. EOS-Z D.O.O. 465.483 33,57 Osnovni račun
2. ROBIĆ D.O.O. 449.600 32,42 Osnovni račun
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 58.592 4,23 Skrb. račun
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 42.181 3,04 Skrb. račun
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./RAIFFEISEN MIROVINSKO DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM MIROVINSKIM FONDOM D.O.O. ZA RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 39.005 2,81 Skrb. račun
6. ZADRO MARINKO 34.417 2,48 Osnovni račun
7. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 15.387 1,11 Osnovni račun
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 12.106 0,87 Skrb. račun
9. HPB D.D. 9.544 0,69 Skrb. račun
10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 9.033 0,65 Skrb. račun
Ukupno: 81,88
_________________________________________________________________________________
Na 10 mjestu PBZ izbacen u usporedbi sa 16.01.2008.
Sve ostalo nepromjenjeno….
[thumbsup]
Tko prodaje viro ispod 1500kn? Ocekivani EPS najmanje 112kn uz neto dobit od oko 155mil. kn, a vrlo je vjerojatno da ce bit i veca. Uz cijenu od 1455kn po kojoj je netko jucer prodavao P/E omjer je 12,99. Ocito su svi zaboravili na Coca Colu, dokapitalizaciju, preuzimanje sladorane, povezivanje sa IPKK itd.
Znam sad ce mi netko napisati a kriza u SAD-u? Njihove tvrtke koje imaju perspektivu rasta neto dobiti nekih 40% godisnje imaju P/E omjere preko 50. Pogledajte APPLE, GOOGLE, AMAZON itd. Normalno je za ocekivati da moraju malo i pasti, ali ipak ne previse jer investitori nisu glupi. Kod nas pada sve u istom postotku i viro i dalekovod i igh kao da nitko nezna otvoriti financijsko izvjesce.
Tko prodaje viro ispod 1500kn? Ocekivani EPS najmanje 112kn uz neto dobit od oko 155mil. kn, a vrlo je vjerojatno da ce bit i veca. Uz cijenu od 1455kn po kojoj je netko jucer prodavao P/E omjer je 12,99. Ocito su svi zaboravili na Coca Colu, dokapitalizaciju, preuzimanje sladorane, povezivanje sa IPKK itd. Znam sad ce mi netko napisati a kriza u SAD-u? Njihove tvrtke koje imaju perspektivu rasta neto dobiti nekih 40% godisnje imaju P/E omjere preko 50. Pogledajte APPLE, GOOGLE, AMAZON itd. Normalno je za ocekivati da moraju malo i pasti, ali ipak ne previse jer investitori nisu glupi. Kod nas pada sve u istom postotku i viro i dalekovod i igh kao da nitko nezna otvoriti financijsko izvjesce.
Welcome to Croatia…
Nek prodaju ljudi, kratkorocno nije lipo vidit al na duze staze koga ce brigat trgovanje ova 2-3 dana kad se ostvare stvari iz tvog posta
[rolleyes][rolleyes]
1. EOS-Z D.O.O. 465.483 33,57 Osnovni račun
2. ROBIĆ D.O.O. 449.600 32,42 Osnovni račun
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 58.592 4,23 Skrb. račun
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 42.181 3,04 Skrb. račun
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./RAIFFEISEN MIROVINSKO DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM MIROVINSKIM FONDOM D.O.O. ZA RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 39.005 2,81 Skrb. račun
6. ZADRO MARINKO 34.417 2,48 Osnovni račun
7. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 15.387 1,11 Osnovni račun
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 12.106 0,87 Skrb. račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 10.033 0,72 Skrb. račun
10. HPB D.D. 9.767 0,70 Skrb. račun
Ukupno: 81,96
HPB i mirovinci pojačavali.
dragi svi
svoju ” jubilarnu ” poruku posvećujem VIRU , i to iz razloga što sam cijlu familiju uputio u ovu dionicu[yawn]
VIRO je dionica koja će najviše povući poslije završetka ove korekcije.Očekuje se potpisivanje ugovora sa CC,
otvaranje novog pogona koji će povećati kapacitet proizvodnje,očekuje se najbolji FI otkad postoji šećerana.Mogli bi i od dividende omastiti brk.Zato tko uloži u ovu dionicu nije pogriješio.Još će nas malo držati i tiskati ovi veliki nalozi i to treba iskoristiti za kupnju i dokup.Poslije toga se vidimo na oko 2 tauzenke(min).
je li netko pokušao računati moguću projekciju dokap. sa onom cifrom sa skupštine?
ak sam dobro skužio 0,5 temeljnog kapitala ili za dvije možeš upisat jednu
Je li netko zna kada bi trebala biti dokapitalizacija?