Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Meni se čini da su veliki problem Vira fondovi koji još uvijek imaju gomilu dionica kupljenih po cijeni na IPO-u. Čim dionica naraste do ovih razina…počnu ju masakrirat prodajom i rušenjem cijene(jer je zarada od cijene IPO-a do ove je ogromna). Tako da se bojim da VIRO još dugo neće na razine koje možda po fundamentima zaslužuje. Jako bih volio da sam u krivu…
Robizg
Meni se čini da su veliki problem Vira fondovi koji još uvijek imaju gomilu dionica kupljenih po cijeni na IPO-u. Čim dionica naraste do ovih razina…počnu ju masakrirat prodajom i rušenjem cijene(jer je zarada od cijene IPO-a do ove je ogromna). Tako da se bojim da VIRO još dugo neće na razine koje možda po fundamentima zaslužuje. Jako bih volio da sam u krivu…
Ne. Trenutno sve ide dole … mi samo malo dublje … možda uzmemo dobar zalet ….
Nitko ne komentira? Ovo je katastorfa…namam riječi [embarass][embarass][embarass][embarass]
Ajde,ajde nisu novci sve u životu …
Nitko ne komentira? Ovo je katastorfa…namam riječi [embarass][embarass][embarass][embarass]
Nije katastrofa ,samo neka ne skoči naglo na 1500,pa ljudi ne kupujemo dionicu za jedan dan…..ajde bogati ,biti će para
[thumbsup]
Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)
Sve se pošemerilo – ne mogu pratiti situaciju , jer su sve aplikacije u banani.
Do kada traje blokada ?
Vrijeme je za kupnju.