VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Meni se čini da su veliki problem Vira fondovi koji još uvijek imaju gomilu dionica kupljenih po cijeni na IPO-u. Čim dionica naraste do ovih razina…počnu ju masakrirat prodajom i rušenjem cijene(jer je zarada od cijene IPO-a do ove je ogromna). Tako da se bojim da VIRO još dugo neće na razine koje možda po fundamentima zaslužuje. Jako bih volio da sam u krivu…

Robizg

Meni se čini da su veliki problem Vira fondovi koji još uvijek imaju gomilu dionica kupljenih po cijeni na IPO-u. Čim dionica naraste do ovih razina…počnu ju masakrirat prodajom i rušenjem cijene(jer je zarada od cijene IPO-a do ove je ogromna). Tako da se bojim da VIRO još dugo neće na razine koje možda po fundamentima zaslužuje. Jako bih volio da sam u krivu…

Ne. Trenutno sve ide dole … mi samo malo dublje … možda uzmemo dobar zalet ….

A bez coca cole do dana presjeka (na dan kada trebaš imati dionice da bi mogo sudjelovati u dokapitalizaciji) up a onda strmopizdi down the cliff[lol]

Koji je to dan kad treba imati dionice, kolega?

Nisi izgubio, sve dok nisi prodao.

Nitko ne komentira? Ovo je katastorfa…namam riječi [embarass][embarass][embarass][embarass]

Robizg

Nitko ne komentira? Ovo je katastorfa…namam riječi [embarass][embarass][embarass][embarass]

Ajde,ajde nisu novci sve u životu …

Nije katastrofa ,samo neka ne skoči naglo na 1500,pa ljudi ne kupujemo dionicu za jedan dan…..ajde bogati ,biti će para
[thumbsup]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Sve se pošemerilo – ne mogu pratiti situaciju , jer su sve aplikacije u banani.
Do kada traje blokada ?
Vrijeme je za kupnju.

Kako netko jako trlja ruke sa virom na 1300.Joooooj.15 k do kraja dana u džep.bravo majstore!

Blokada do 12:19 .Bojim se da više nema ispod 1400.Europa se “gadno zeleni”

U 12:20 napad iz svih oružja.
Ovakve prilike neće biti skoro.

nemam scim ,jedino s coricima[undecid]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Pokusao nesto oko 1350, al nije islo. Stalno mi je bjezao danas, sutra mozda vise srece

New Report

Close