VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VIRO (VIRO tvornica šećera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma ovaj viro je banana.
Nitko ne tone ko on ili se to netko iskrcava????

Hrvoje2002: ” Moze mi netko objasnit sto za nas znaci dokapitalizacija ? Hvala ” to uz coca-colu bi ti u prijevodu znacilo otprilike 30% -50%up. najlakse receno

i to najcesce u jednom danu…
[thumbsup]

OBAMA................SPASITELJ

kakvo je ovo bilo iskrcavanje[undecid]

OBAMA................SPASITELJ

Ima li drhtavih ili je samo navlačenje na prodaju?
Čekamo Colu, a može i dokap. u coctailu…

opala!

Ima li drhtavih ili je samo navlačenje na prodaju?
Čekamo Colu, a može i dokap. u coctailu…

To je ono što me zanima,rekla bi teta na reklami…[wink]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Ma ovaj viro je banana. Nitko ne tone ko on ili se to netko iskrcava????

Ma daj još je viro i dobar kakvih ima [cool]

14.04.2008.

Novih 500 komada se pojavilo na prodaji na 1600, da to Ivek ne shorta možda? [wink]

pravi pravcati fight na viru…
tučemo mi ali tuku i pratizani!
[pray]

Iskoristih ja ovo iskrcavanje da vam se pridružim kolege [thumbsup] Sudeći po novim nalozima na prodaji možda sam mogao pričekati i ponedjeljak još niže, ali nema veze, dokupit ćemo ako još padne [smiley]

http://www.secerana.hr/default.aspx?id=50 .evo ti link od vire gdje piše da objava izvješća ide 31.03.

Novih 500 komada se pojavilo na prodaji na 1600, da to Ivek ne shorta možda? [wink]

Da Ivek shorta pojavilo bi ti se malo vise! [proud][proud]

skype - ivek1234

Iskoristih ja ovo iskrcavanje da vam se pridružim kolege [thumbsup] Sudeći po novim nalozima na prodaji možda sam mogao pričekati i ponedjeljak još niže, ali nema veze, dokupit ćemo ako još padne [smiley]

Ja slazem mrezu od ponedjeljka na ispod 1600 pa u kaskadi. [wink]

skype - ivek1234

New Report

Close